Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim rezultatīva piespēle un uzvara Baltkrievijā

Krišs Upenieks

Brahmanim rezultatīva piespēle un uzvara Baltkrievijā
Edijs Brahmanis (ar ripu)
Foto: www.hcgomel.com

Baltkrievijas hokeja čempionātā arī šajā sezonā rezultatīvi spēlē Latvijas uzbrucējs Edijs Brahmanis, kurš šovakar Soliģorskas ''Shakhtyor'' drošā uzvarā pret ''Vitebsks'' izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Edijs Brahmanis pagājušajā sezonā ''Gomel'' rindās guva 25 vārtus 41 spēlē un kļuva par čempionāta labāko vārtu guvēju. Starpsezonā viņš pārcēlās uz Soļigorskas ''Shakhtyor''. Jau pirmajā spēlē jaunās komandas rindās Edijs izcēlās ar gūtiem vārtiem, bet šovakar ''Shakhtyor'' atdeva rezultatīvu piespēli komandas otrajā vārtu guvumā. Visā spēlē latvieša komandai viesos uzvara ar 4:1 Vitebskā.

Maču šovakar Baltkrievijas čempionātā aizvadīja arī Artūra Ševčenko, Elvija Biezā un Maksima Širokova pārstāvētā ''Neman'', kas ar 4:2 pieveica Žlobinu. Biezais savainojuma dēļ sezonas sākumu izlaiž, bet Ševčenko un Širokovs pie rezultativitātes punktiem netika, bet Artūrs izdarīja divus metienus pa vārtiem, taču iekrāja negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Norvēģijas hokeja spēcīgākajā čempionātā Maksima Ponomarenko ''Lorenskog'' ar 1:2 spēles papildlaikā viesos zaudēja ''Valerenga'' hokejistiem. 1997. gadā dzimušais talantīgais Latvijas hokeja aizsargs šoreiz spēles protokolā neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
Hockey.by