Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksna rezultatīvi piespēlē zaudējumā, Kuzmenkovs nespēlē

Siksna rezultatīvi piespēlē zaudējumā, Kuzmenkovs nespēlē
Edgars Siksna
Foto: www.dynamo.ru

Šodien Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) mačus aizvadīja arī latviešu hokejisti un viņu pārstāvētie klubi. Vienīgais, kurš atzīmējās ar rezultativitāti bija Edgars Siksna, bet Artūrs Kuzmenkovs mačam netika pieteikts.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) šodien zaudējumu piedzīvoja Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Ermak", kas ar 1:4 atzina "SKA-Neva" komandas pārākumu. Latviešu hokejists spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus pavadot 17:26 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem. Ozoliņam šosezon 48 aizvadītajās spēlēs 24 (2+22) rezultativitātes punkti, kā arī 34 soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +10.

Citā mačā Edgara Siksnas pārstāvētā "Saryarka" ar 2:3 pēcspēles metienos atzina "Dynamo" vienības pārākumu. Siksna spēlēja ceturtajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 13:18 minūtes, kuru laikā rezultatīvi asistēja, vienreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -1. Šosezon 43 aizvadītajās spēlēs, Siksnam deviņi (5+4) rezultativitātes punkti, kā arī 20 soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +4.

Savukārt Alekseja Širokova pārstāvētā "Ņeftjanik" ar rezultātu 0:3 atzina "Čelmet" komandas pārākumu. Širokovs darbojās ceturtajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus pavadot 12:57 minūtes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem. Šosezon Širkovoam 43 aizvadītajās spēlēs 22 (5+17) rezultativitātes punkti, kā arī 28 soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +10.

Bet Artūrs Kuzmenkovs šodien nebija pieteikts "Toros" uzvarā pār "Dizeļ" ar 3:0. Šosezon kopumā Kuzmenkovs piedalījies 13 mačos, kuros punktus nav guvis, bet ir iekrājis četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -2.

Jāatzīmē, ka visu latviešu pārstāvētās komandas jau ir garantējušas sev vietu izslēgšanas mačos.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2016-02-15 23:02, pirms 9 gadiem
Kuzmenkovs laikam ir šīs sezonas lielākais nelaimes putns...

  -2 [+] [-]

, 2016-02-15 23:51, pirms 9 gadiem
Kāpēc Sestito neaizmainīja uz "Ak Bars"
-Šķiet, - ğinamkai nepieciešams kāds varoņa stāsts, lai pieglaustu izpluinītās spalvas. Tikmēr Sestito uzsitīs sev cenu khl, vācot punktus un kļūstot par pelavnieku kapteini, ja vien šitais klubiņš nākamgad vēl pastāvēs.

     [+] [-]

, 2016-02-16 10:00, pirms 9 gadiem
pamuļķis rakstīja: Kāpēc Sestito neaizmainīja uz "Ak Bars"
-Šķiet, - ğinamkai nepieciešams kāds varoņa stāsts, lai pieglaustu izpluinītās spalvas. Tikmēr Sestito uzsitīs sev cenu khl, vācot punktus un kļūstot par pelavnieku kapteini, ja vien šitais klubiņš nākamgad vēl pastāvēs.
kādā sakarā šis komentārs šeit???? Tam ir kāds sakars ar Kuzmenkovu, Siksnu, A.Ozoliņu vai A. Širokovu?

     [+] [-]

, 2016-02-16 16:45, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: kādā sakarā šis komentārs šeit???? Tam ir kāds sakars ar Kuzmenkovu, Siksnu, A.Ozoliņu vai A. Širokovu?
Nebija ko darīt :-D