Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmakam ceturtie vārti AHL sezonā, Mitens uzvarā atvaira 31 metienu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tralmakam ceturtie vārti AHL sezonā, Mitens uzvarā atvaira 31 metienu
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Ziemeļamerikas hokeja līgās mačus aizvadījuši latviešu vārtsargi, aizsargi un uzbrucēji. Ar vārtiem izcēlās Eduards Tralmaks un Martins Laviņš, kamēr Mareks Mitens sāka jau astoto maču pēc kārtas un ar 31 atvairītu metienu kaldināja uzvaru.

AHL

Providensas "Bruins" savā laukumā ar 5:1 pieveicot Hārtfordas "Wolf Pack", uzvaras vārtus 30. minūtē iemeta Eduards Tralmaks, kuram tas bija ceturtais precīzais metiens "Bruins" rindās. 18 mačos viņš sakrājis astoņus punktus. Tralmaka uzvarā izdarīja divus metienus pa vārtiem un dueli pabeidza ar lietderību +2.

VIDEO: Tralmaks iemet uzvaras ripu AHL mačā

Jutikas "Comets" mājās pagarinājumā pārspēja Sirakjūzas "Crunch" – 4:3. Par mača otro zvaigzni tika atzīts Mareks Mitens, kurš atvairīja 31 no 34 metieniem. "Comets" trīs reizes nonāca iedzinējos un trīs reizes atspēlējās. Savukārt uzvara tika nodrošināta jau pagarinājuma 20. sekundē. Mitens astoņās spēlēs uzvarējis četras reizes, kopumā atvairot 86,7% metienu.

Manitobas "Moose" divreiz nespēja noturēt vadību un viesos piekāpās Grendrapidas "Griffins" – 2:3 pagarinājumā. Haralds Egle izdarīja divus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderību +1.

Abotsfordas "Canucks" viesos ar 5:1 pieveicot Sandjego "Gulls", Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa. Latviešu vārtsargs pēdējā mēneša laikā aizvadījis vienu spēli.

WHL

"Medicine Hat Tigers" viesos ar 2:6 piekāpās "Moose Jaw Warriors". Bogdans Hodass rezultatīvi piespēlēja komandas otrajos vārtos, kas tika gūti četras minūtes līdz mača beigām. Hodasa kontā arī divi metieni un -2 lietderība. Aizsargs 24 mačos iekrājis 17 punktus.

USHL

"Sioux City Musketeers" ar 7:3 pieveica "Omaha Lancers". Aizsargs Ralfs Bergmanis izcēlās ar rezultatīvu piespēli, izdarīja vienu metienu, tika pie +1 lietderības un nopelnīja noraidījumu par klupināšanu. Uzbrucējs Pēteris Purmalis izpildīja trīs metienus un arī tika noraidīts par klupināšanu.

"Cedar Rapids RoughRiders" ar 2:5 piekāpās "Madison Capitols". Martins Laviņš guva savas komandas otros vārtus, kas pašam uzbrucējam bija otrie sezonā. Laviņa kontā trīs metieni. Daniels Mūrnieks nopelnīja -3 lietderības koeficientu. Bruno Brūveris atvairīja 17 no 21 metiena.

"Fargo Force" ar 0:3 piekāpjoties "Tri-City Storm", Fēlikss Gavars izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

OHL

"Peterborough Petes" izbraukumā ar 2:4 atzina "Ottawa 67's" pārākumu. Kaspars Ziemiņš statistikas rādītājos neizcēlās.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-01-15 15:26, pirms 2 gadiem
Kkā liekas, ka Šilovu pārāk daudz marinē. Un beigās būs jāmauc atpakaļ uz Eiropu.Nav nopietni, ka tik maz dod spēlēt vārtos, vai cerēt uz citu vārtsargu traumām😒