Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram vārti un piespēle, Rubīns joprojām nespēlē

Krišs Upenieks

Balceram vārti un piespēle, Rubīns joprojām nespēlē
Rūdolfs Balcers
Foto: Allen Douglas/blazerhockey.com

Rezultatīvi Rietumu hokeja līgā (WHL) turpina spēlēt latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, bet Kristiāns Rubīns joprojām nav atgriezies laukumā kopš 26. novembrī aizvadītās spēles.

Rietumu hokeja līgā rezultatīvu spēli kārtējo reizi aizvadījis 1997. gadā dzimušais uzbrucējs Rūdolfs Balcers. Kemlupas ''Blazers'' ar 4:3 papildlaikā pieveica Reddīras ''Rebels'', bet Balcers guva komandas otros vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli ceturtajā vārtu guvumā. Rūdolfs spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu plus divi. 33 spēlēs Balceram 19 vārti un 17 rezultatīvas piespēles.

WHL regulārās sezonas spēlē ''Tigers'' ar 8:7 pieveica ''Rockets''. Latvijas aizsargs Kristiāns Rubīns arī šo spēli savainojuma dēļ izlaida. 26 spēlēs Rubīnam šajā sezonā divi vārti un 11 rezultatīvas piespēles. Pēdējo spēli Rubīns aizvadīja 26. novembrī, bet paredzēts, ka gan viņš, gan Balcers 18. decembrī pievienosies Latvijas U-20 izlases nometnei pirms gaidāmā pasaules čempionāta.

NCAA čempionātā Jāņa Jaka ''American International'' ar 2:3 piekāpās ''Arizona State'' hokejistiem. Jaks pa noraidījumam nopelnīja pirmajā un trešajā periodā. Jānim arī divi metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients mīnus viens.

Izmantotie resursi:
WHL Network
Printable Game Summary

     [+] [-]

, 2016-12-14 11:03, pirms 8 gadiem
Veseļojies !

  +1 [+] [-]

, 2016-12-14 12:51, pirms 8 gadiem
Vonodzeņš rakstīja: Veseļojies !
Paldies. Ir jau labāk.