Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Anglijā uzvaras Muštukovam un Hartmanim

Krišs Upenieks

Anglijā uzvaras Muštukovam un Hartmanim
Ervīns Muštukovs
Foto: sheffieldsteelers.co.uk

Pie uzvarām Anglijas Elites hokeja līgā tikuši Ervīna Muštukova un Toma Hartmaņa pārstāvētie klubi, savukārt Aivaram Gaisiņam un Krišam Grundmanim kārtējais zaudējums.

Ervīna Muštukova ''Steelers'' vakar tikās ar ''Clan'' hokejistiem un izcīnīja uzvaru ar 5:2. Latviešu vārtsargam visa spēle un atvairīti 17 no 19 pretinieku izdarītajiem metieniem. Beidzot uzvaru izcīnījusi Toma Hartmaņa ''Vipers'', kas sīvā cīņā ar 3:2 pārspēja ''Capitals'' hokejistus. Diemžēl spēles protokolā latvietis ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās.

Kārtējo zaudējumu vakar piedzīvoja Aivars Gaisiņš un Krišs Grundmanis, šoreiz viņus ''Stingrays'' atzina ''Blaze'' pārākumu - 1:3. Latviešiem ar rezultativitātes punktiem izcelties neizdevās. Hartmanis, Gaisiņš un Grundmanis spēlēs jau šovakar, bet Muštukovam nākamā spēle vien 21. novembrī.

Izmantotie resursi:
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...

  +2 [+] [-]

, 2010-11-14 09:49, pirms 14 gadiem
Vo, priece mustukovs!

     [+] [-]

, 2010-11-14 10:27, pirms 14 gadiem
Diemžēl spēles protokolā latvietis ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās. - autor, Tev pašam šis teikums patīk?????
Slēpts komentārs: bembists

     [+] [-]

, 2010-11-14 16:36, pirms 14 gadiem
Tas jau te kā norma pēc iespējas s...gāk kko par letiņiem ārzemēs uzrakstīt.