Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldam uzvara, Bārtulim - zaudējums

Andrejs Siliņš

Kuldam uzvara, Bārtulim - zaudējums
Artūrs Kulda ''Jets'' sastāvā.
Foto: Getty Images

Atšķirīgām sekmēm naktī uz sestdienu Amerikas Hokeja līgā (AHL) cīnījās Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi - Sentdžonsas "IceCaps" ar Artūru Kuldu ierindā viesos apspēlēja Vorčesteras "Sharks" (3:1), savukārt Osskara Bārtuļa Adirondakas "Phantoms" ar 2:4 izbraukumā atzina Springfīldas "Falcons" pārākumu.

Kuldas "IceCaps" izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, piekto pēdējās desmit spēlēs un 43. sezonas 74 spēlēs. Artūrs reizi meta pa vārtiem un izcēlās ar pozitīvu lietderības koeficientu (+2), jo laukumā bija gan pirmo, gan pēdējo vārtu gūšanas mirklī. Šajā sezonā Kuldam 20 punkti (6+14) un +18 lietderības koeficients. Regulārajā turnīrā "IceCaps" atlikušas vien divas spēles - abas izbraukumā.

Sliktāk Austrumu konferencē klājas cita aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Adirondakas "Phantoms", kas aizvadītajā naktī ar 2:4 atzina Springfīldas "Facons" pārākumu. Šis bija otrais zaudējums pēc kārtas, un komanda ar 76 punktiem ieņem desmito vietu konferencē. Bārtulis šoreiz pa vārtiem meta trīs reizes un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-1). Laukumā Oskars bija ne vien pirmo, bet arī otro un trešo vārtu zaudēšanas brīdī, taču tad "Falcons" spēlēja vairākumā.

Spēlējot bez Raita Ivanāna, Abotsfordas "Heat" mājās ar 3:0 pieveica vienu no Rietumu līderēm Toronto "Marlies". "Heat" izcīnījusi piecus punktus mazāk nekā "Marlies" (90 pret 95), bet atrodas ceturtajā vietā uun nodrosinājusi vietu izslēgšanas mačos.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-14 10:52, pirms 12 gadiem
Ivanānu uz playoffiem klubs nepaturēs.. Cerēsim, ka abu pārējo klubi tālu netiks, ar Bārtuli un Kuldu izlasē sanāktu diezgan solīdi aizsargu virknējumi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-14 11:45, pirms 12 gadiem
Kuldam sezona turpinās, rīt uzzināsim vai Phantoms tiek play-off. Drīzāk netiks un tad jāgaida ko teiks Flyers vai laidīs Oskaru uz izlasi. Pie tam jāņem vērā paša Oskara viedoklis savainojumu diezgan daudz šosezon bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja