Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam vārti zaudējumā, Karsumam, Daugaviņam piespēles uzvarās

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ābolam vārti zaudējumā, Karsumam, Daugaviņam piespēles uzvarās
Rodrigo Ābols ar komandas biedriem. Foto: Johan Bernström/Bildbyrån

Šodien Eiropas hokeja līgās spēlēs aizvada Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Zviedrijā ''Orebro'' sastāvā ar vārtiem izcēlās Rodrigo Ābols, taču tas nepalīdzēja izcīnīt uzvaru. Slovākijā, Vācijā un Šveicē ar rezultativitātes punktiem izcēlās Mārtiņš Karsums, Frenks Razgals, Patriks Zabusovs, Oskars Lapinskis un Toms Andersons.

Slovākija

• Uzvaru izcīnīja Mārtiņa Karsuma ‘’Liptovsky Mikulas’’, kas ar 4:1 pārspēja ‘’Spisska Nova Ves’’. Karsums izcēlās ar rezultatīvu piespēli trešajos gūtajos vārtos. Kopumā viņam 13:10 minūtes laukumā un negatīvs lietderības koeficients (-1). ‘’Liptovsky Mikulas’’ čempionātā ieņem 10. vietu.

• Zaudējumu piedzīvoja Frenka Razgala ‘’Poprad’’, kas ar 2:6 piekāpās ‘’Zvolen’’. Latvijas uzbrucējs nospēlēja 17 minūtes, kurās četras reizes meta uz vārtiem un nopelnīja rezultatīvu piespēli. Tāpat viņam negatīvs lietderības koeficients (-1). Ar 60 punktiem ‘’Poprad’’ ieņem astoto vietu turnīrā.

• Ar zaudējumu maču noslēdza arī Filipa Bunča ‘’Nitra’’, kas ar 1:2 atzina ‘’Banska Bystrica’’ pārākumu. Buncis 18:05 minūtēs laukumā trīs reizes meta uz vārtiem un uzvarēja 14 no 20 iemetieniem. Ar 51 punktu ‘’Nitra’’ ir priekšpēdējā vietā.

• Tikmēr panākumu svinēja Vitālija Pavlova un Patrika Zabusova pārstāvēta ‘’Mihalovce’’, kas izbraukumā ar 3:2 pārspēja Bratislavas ‘’Slovan’’. Ar vārtiem izcēlās Zabusovs, iemetot kluba pirmos vārtus. Kopumā viņš 14:34 minūtēs trīs reizes meta uz vārtiem. Pavlovs nospēlēja 15:44 minūtes, uzvarot tikai trijos no 21 iemetiena. Ar 64 punktiem klubs ieņem sesto vietu turnīrā.

Zviedrija

• ‘’Orebro’’ sastāvā ar kārtējiem vārtiem izcēlās Rodrigo Ābols, taču ar tiem nebija gana, lai klubs izcīnītu panākumu Zviedrijas līgas mačā. Tas piedzīvoja neveiksmi pret ‘’Oskarshamn’’ ar 3:5. Ābols otrā perioda trešajā minūtē atklāja cīņas rezultātu. Kopumā uzbrucējs laukumā pavadīja 16:27 minūtes, tajās trīs reizes metot uz vārtiem un uzvarot 77.78 % iemetienos. Ar 67 punktiem ‘’Orebro’’ ieņem piekto vietu turnīrā.

Austrija

Artūra Kuldas ‘’Villach’’ svinēja pārliecinošu panākumu, ar 4:1 apspēlējot ‘’Fehervar AV19’’. Kulda spēlēja otrajā aizsargu pārī un ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Viņš divas reizes meta uz vārtiem, nopelnīja vienu noraidījumu un maču noslēdza ar pozitīvu lietderību (+2). ‘’Villach’’ ar 84 punktiem ieņem ceturto vietu turnīrā.

Vācija

• Vācijā uzvaru svinēja Kaspara Daugaviņa ‘’Roosters’’, kas ar 3:0 pārspēja Manheimas ‘’Adler’’. Latviešu uzbrucējs rezultatīvi asistēja pirmajos vārtos pirmajā periodā. Viņš kopumā laukumā pavadīja 16:45 minūtes, kurās vēl arī reizi meta uz vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+1). ‘’Roosters’’ ar 68 punktiem ieņem 11. vietu 15 komandu konkurencē.

Šveice

• Uzvaru ar 4:0 pār ‘’Lugano’’ svinēja Rolanda Ķēniņa un Ivara Punnenova pārstāvētā ‘’Lausanne’’. Ķēniņš nospēlēja 14:38 minūtes, to laikā vienu reizi metot uz vārtiem, bloķējot vienu pretinieku metienu un nopelnot noraidījumu. Tikmēr Punnenovs palika rezervē. ‘’Lausanne’’ ar 57 punktiem ieņem 12. vietu 14 komandu konkurencē.

• Uzvarēja arī ‘’Langnau Tigers’’, kas ar 2:1 pārspēja ‘’Rapperswil’’. Oskars Lapinskis nospēlēja 5:31 minūti, taču tajā pamanījās izdarīt rezultatīvu piespēli. Viņam gan arī negatīvs lietderības koeficients (-1). Ar 57 punktiem klubs ir priekšpēdējais līgā.

• Zaudējumu piedzīvoja Denisa Smirnova un Sanda Smona ‘’Servette’’, kas ar 1:2 papildlaikā atzina ‘’Davos’’ pārākumu. Smirnovs 11:55 minūtēs vienu reizi meta uz vārtiem un bloķēja vienu metienu, bet Smons 16:54 minūtēs vienu reizi meta uz vārtiem, nopelnīja noraidījumu un pozitīvu lietderības koeficientu (+1). Ar 91 izcīnītu punktu ‘’Servette’’ ir čempionāta līdere.

• Šveices otrajā līgā ceturtdaļfinālā rezultatīvu sniegumu demonstrēja Toms Andersons, kurš ar trim piespēlēm palīdzēja ‘’La Chaux-De-Fonds’’ ar 5:2 pārspēt ‘’Sierre’’. Kopumā Andersons nospēlēja 17:53 minūtes, kurās piecas reizes meta uz vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+3).

• Uzvaru pirmajā ceturtdaļfināla mačā svinēja Haralda Egles ‘’Langenthal’’, kas ar 5:2 pārspēja ‘’Olten’’. Egle nospēlēja 15:10 minūtes, vienu reizi metot uz vārtiem, bloķējot vienu metienu un iekrājot pozitīvu lietderības koeficientu (+2).

Dānija

• Dānijā uzvaru ar 4:3 pār ‘’Rungsted’’ svinēja Andra Džeriņa Herningas ‘’Blue Fox’’. Džeriņš spēlēja trešajā uzbrucēju virknējumā un ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ‘’Blue Fox’’ ar 83 punktiem ir viena no čempionāta līderēm.

• Zaudējumu piedzīvoja Gunāra Skvorcova un Artūra Salijas Odenses ‘’Bulldogs’’, kas ar 4:7 piekāpās ‘’Sonderyske Ishockey’’. Skvorcovs maču noslēdza ar vienu rezultatīvu piespēli, kamēr Salija ar trim. Ar 79 punktiem ‘’Bulldogs’’ ieņem trešo vietu turnīrā.

Francija

• Francijā neveiksmi ar 1:4 pret ‘’Chamonix Mont-Blanc’’ piedzīvoja Emīla Ģēģera ‘’Mullhouse’’. Latvietis ar punktiem neizcēlās, bet klubs ieņem septīto vietu turnīrā ar 50 punktiem.

• Krietni rezultatīvāko sniegumu demonstrēja Ņikita Jevpalovs, kuram vārti un trīs rezultatīvās piespēles ‘’Bordeaux’’ graujošā uzvarā ar 6:0 pār ‘’Briancon’’. Viņš kļuva par mača rezultatīvāko hokejistu. ‘’Bordeaux’’ ar 59 punktiem ieņem piekto vietu turnīrā.

Izmantotie resursi:
HockeySlovakia.sk | oficiálny web slovenského...
https://www.shl.se/gamecenter/qbN-6...
https://www.ice.hockey/en/stats-fac...
https://www.penny-del.org/event/adl...
https://m.sihf.ch/de/national-league/

     [+] [-]

, 2023-02-14 23:34, pirms 2 gadiem
Uzvaru pirmajā ceturtdaļfināla mačā svinēja Haralda Egles ‘’Langenthal’’, kas ar 5:2 pārspēja ‘’Olten’’. - a to, ka Oltenas rindās spēlēja Rihards Puide, to Mālmeistera k-gs ir palaidis garām... https://www.sihf.ch/de/game-center/... .

     [+] [-]

, 2023-02-14 23:54, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: Uzvaru pirmajā ceturtdaļfināla mačā svinēja Haralda Egles ‘’Langenthal’’, kas ar 5:2 pārspēja ‘’Olten’’. - a to, ka Oltenas rindās spēlēja Rihards Puide, to Mālmeistera k-gs ir palaidis garām... https://www.sihf.ch/de/game-center/... .
Arī Andersona statistika kļūdaina.