Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Haralds Egle paliek tukšā "Moose" uzvarā ar 5:1 AHL spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Haralds Egle paliek tukšā "Moose" uzvarā ar 5:1 AHL spēlē
Haralds Egle. Foto: David Kirouac/Zumapress.com/Scanpix

Amerikas hokeja līgā (AHL) trešo uzvaru pēc kārtas izcīnījusi uzbrucēja Haralda Egles pārstāvētā Manitobas "Moose", kas savā laukumā ar 5:1 sagrāva Belvilas "Senators", latviešu hokejistam spēles protokolā ar ko ievērības cienīgu neizceļoties.

24 gadus vecais liepājnieks Egle šosezon laukumā devies 16 AHL mačos, kuru gaitā iemetis divus vārtus, izdarījis 14 metienu, kā arī sakrājis lietderības koeficientu -1.

"Moose" un "Senators" šonakt aizvadīja ceturto savstarpējo spēli sešu dienu laikā, kā arī sesto šādu cīņu šosezon kopumā. Vinipegas "Jets" fārmklubs izšķirošo pārsvaru ieguva otrā perioda izskaņā un trešajā trešdaļā, šajā laikā gūstot četrus bezatbildes vārtus. "Moose" panākums bija likumsakarīgs, jo komanda izdarīja par 25 metieniem vairāk (41-16) nekā pretinieki.

"Moose" ar 24 punktiem tikpat spēlēs saglabāja vicelīderes godu Kanādas divīzijā.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...

     [+] [-]

, 2021-04-13 12:27, pirms 3 gadiem
Uz LV izlasi!