Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam uzvara pagarinājumā, Muštukovs piedzīvo sagrāvi

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Ķēniņam uzvara pagarinājumā, Muštukovs piedzīvo sagrāvi
Ronalds Ķēniņš
Foto: www.zsclions.ch

Kārtējās finālsēriju spēles šovakar aizvadīja uzreiz trīs Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Kamēr Ronalda Ķēniņa Cīrihes "Lions" ar 2:1 pagarinājumā pārspēja Bernes hokejistus, zaudējumus piedzīvojas gan Odenses "Bulldogs", gan arī Bratislavas "Slovan".

"Lions" turpina cīņu par zeltu

Šveices hokeja līgā Bernes vienībai šovakar bija iespēja savu skatītāju priekšā izcīnīt izšķirošo uzvaru un virs galvas celt līgas kausu, taču Cīrihes "Lions" saspringtā mačā ar 2:1 izdevās pārspēt berniešus, tādējādi sērijā panākot 2-3.

Kamēr pirmais periods noslēdzās bez vārtu guvumiem, otrās trešdaļas vidū ar tiem apmainījās abas komandas. Vispirms precīzs "Lions" labā bija Domeniks Pitiss, taču pāris minūtes vēlāk 1:1 panāca mājinieki. Šāds rezultāts saglabājās līdz pat mača 70. minūtei, kad uzvaras vārtus cīrihiešu labā guva Matiass Zēgers.

Ronalds Ķēniņš šo maču ierastā trešā virknējuma vietā aizvadīja otrajā maiņā kopā ar Luka Kunti un Džefu Tambelini. Latviešu uzbrucējs mača gaitā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Sērijas sesto spēli abas komandas aizvadīs parīt, 14. aprīlī.

Muštukovs ielaiž astoņus vārtus, klubam pirmais zaudējums

Pirmo Dānijas hokeja līgas play-off kārtā, kā arī finālsērijā šovakar piedzīvoja Ervīna Muštukova pārstāvētā Odenses "Bulldogs", kas ar 1:8 piekāpās Herningas "Blue Fox" vienībai. Rezultāts sērijā gan vēl joprojām ir 2:1 odensiešu labā.

Latviešu vārtsargs aizvadīja pagalam neveiksmīgu spēli, spējot atvairīt vien 25 no 33 jeb 75,65 procentus pretinieku metienu. Tas gan Ervīna play-off statistiku nav spējis kardināli mainīt, jo izslēgšanas kārtā Muštukovs vidēji atvairījis vēl joprojām vairāk nekā 94 procentus pretinieku metienu.

Sērijas ceturto spēli Odenses "Bulldogs" un Herningas "Blue Fox" aizvadīs parīt, 14. aprīlī.

"Slovan" nonāk iedzinējos sērijā

Aleksandra Jerofejeva pārstāvētā Bratislavas "Slovan" šovakar aizvadīja trešo Slovākijas Ekstralīgas finālsērijas spēli, kurā, ar 1:3 piekāpjoties Košices vienībai, ar 1-2 nonāca iedzinējos arī visā sērijā.

Mača vadībā pirmie izvirzījās bratislavieši, kad vārtus guva Mareks Bartāns. Otrās trešdaļas vidū neižškirtu izdevās panākt Rihardam Jenčīkam, taču izšķirošie notikumi norisinājās trešajā periodā, kad Košices spēlētājiem izdevās gūt divus bezatbildes vārtus, svinot uzvaru arī visā mačā.

Spēlē piedalījās arī Latvijas aizsargs Aleksandrs Jerofejevs, kurš gan ar rezultativitāti tajā neizcēlās. Māris Jass gūtās traumas dēļ laukuma nedevās un, kā jau ziņots, šosezon to visticamāk vairs nedarīs.

Nākamo, sērijas ceturto spēli abas komandas aizvadīs jau rītvakar, 13. aprīlī.

Izmantotie resursi:
nationalleague.ch
AL-Bank Ligaen | Officielt site for Danmarks...
HOKEJ.sk

  +5 [+] [-]

, 2012-04-13 00:17, pirms 12 gadiem
8 ripas , nez ko domāja treneris nemanot viņu nost
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-13 00:40, pirms 12 gadiem
Labi, Ķēniņš noturēja lielako Šveices U18 zvaigzni Bernē uz vismaz vēl vienu spēli, kas nozīme to, ka Berčī pret mums nevarēs spēlēt. Malacis!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-13 08:47, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Jap , Keninjam- respect!Tagad tik musu U18 jaizmanto radushas situacija un jauzveic shveice.
kāda situācija?? Tāpat tas jau bija zināms, ka Berči nespēlēs pret Latviju. Ne jau nu viņš spēlētu U18 izlasē uzreiz nākamajā dienā pēc spēles klubā... un pat ja spēlētu, tad viņš vēl nebūtu galvenais trumpis.
Drīzāk tad to varētu teikt par Šveici, ka viņiem ir "situācija", jo LV izlasē nespēlē Zemgus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-13 09:08, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Taa man vakar specialisti skaidroja , ka Bertchi var uzspeet. Protams,protams butu ne labakaja kondicijaa.
vieta viņam šobrīd Šveices izlasē ir atstāta, bet tas, acīmredzot, vairāk ir ar domu par izšķirošajām spēlēm.

  -3 [+] [-]

, 2012-04-13 11:08, pirms 12 gadiem
Muštukovs no ripām izvairijas...

  -3 [+] [-]

, 2012-04-13 13:04, pirms 12 gadiem
un grib Latvijas izlazē spēlet.Šiziķis !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-13 20:28, pirms 12 gadiem
dibsis rakstīja: 8 ripas , nez ko domāja treneris nemanot viņu nost
Jāatstāj laukumā lai uzsit atvirītos metienu % bet viņam neizdevās