Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"IceCaps" treneris slavē Kuldu

Jānis Celmiņš

"IceCaps" treneris slavē Kuldu
Artūrs Kulda
Foto: Jefs Parsons

Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienības Sentdžonsas „IceCaps” galvenais treneris Kīts Makembridžs veltījis cildinošus vārdus Latvijas hokejistam Artūram Kuldam, nosaucot viņu par vienu no labākajiem aizsargiem visā līgā.

„Viņš ir ļoti labs slidotājs. Kad viņš spēlē laukuma stūros, no kājām nogāzt viņu ir ļoti grūti. Pie laukuma apmalēm pret viņu spēlēt ir ļoti grūti. Viņš ir viens no labākajiem aizsargiem visā līgā. Biju redzējis pāris viņa spēles, kad viņš spēlēja Čikāgā, taču pazinu viņu tikai nedaudz. Šosezon viņš ir apliecinājis, ka ir ļoti tuvu Nacionālajai Hokeja līgai,” paudis treneris.

Kulda šosezon tika izsaukts uz NHL, taču AHL viņa spēles laiks ir ievērojams. Pēdējā laikā viņš tiek sūtīts laukumā arī skaitliskajā vairākumā.

„Salīdziniet Kuldu ar citiem aizsargiem AHL. Viņš nepārtraukti spēlē pret citu komandu vadošajām maiņām un šādos gadījumos saglabāt pozitīvu lietderības koeficientu ir kas īpašs,” Makembridžs turpina slavēt Kuldu. „Viņš ir sevi pierādījis. „Jets” vadība bija ļoti apmierināta ar viņa spēli. Viņš jau ir pierādīis, ka var kvalitatīvi spēlēt arī NHL līmenī,” uzskata treneris. Kulda pēc šīs sezonas kļūs par ierobežoti brīvo aģentu un treneris uzskata, ka klubs, visticamāk, vēlēsies pagarināt sadarbību ar 23 gadus veco spēlētāju.

Izmantotie resursi:
The Telegram - St. John’s Newspaper

  +7 [+] [-]

, 2012-04-13 18:54, pirms 12 gadiem
Tikko taču ielika ātrāk - ''IceCaps'' treneris: Kulda ir viens no...
Diez vai šis ir tik svarīgs raksts, lai to vajadzētu rakstīt pa otram lāgam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-13 19:02, pirms 12 gadiem
Izklausās ļoti interesanti!

  -2 [+] [-]

, 2012-04-13 19:09, pirms 12 gadiem
"Kulda pēc šīs sezonas kļūs par ierobežoti brīvo aģentu un treneris uzskata, ka klubs, visticamāk, vēlēsies pagarināt sadarbību ar 23 gadus veco spēlētāju."

tikai vai Artūrs pats gribees palikt Jets sisteemaa un marineeties AHLaa , labaak jau tikt kaadaa klubaa kur speelees lielajaa liigaa , jo AHL Artūrs sevi jau sen ir pieraadiijis un to ,ka var mieriigi speeleet NHL , jo gan parametri , gan speeka speele , tas vinjam ir ljoti liels plus , laikam vieniigais veids kaa nostiprinaaties NHLaa buus taapat kaa Daugavai ,liigumaa atrunaat lai buutu tik un tik speeles lielajaa tiimaa , preteejaa gadiijumaa braukshu uz KHL...
zheel ,ka Kulda netiek uz izlasi , buutu vismaz kaads kas droshi liimee pretiniekus bortos , savaadaak paareejiem tie speeka panjeemieni taadi ljoti shkjidri sanaak un biezhi pretinieki peec speeka panjeemienus pat nesajuut
ja nevar ar meistariibu (muuseejie) tad jaameegjina vismaz ar speeka speeli vinneet..
gaidam Kuldu uz izlasi , jo taadi vechi mums ir nepiecieshami PČ un protams Raiču un Daugavu arii
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-04-13 19:23, pirms 12 gadiem
kaut ari tie ir tikai vārdi , bet tik un tā patikamiki lasit šādas lietas un kad vel par musejo raksta un stāsta veiksmi Arturam taipus upej!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-13 20:00, pirms 12 gadiem
Būs ļoti interesanti paskatīties Kuldu darbībā AHL izslēgšanas spēlēs, sevišķi ja pretī pirmajā kārtā iekrītīs pret Syracuse Crunch. Crunch nupat kā pievienojies Emerson Etem + kā arī šiem ir Kyle Palmieri un vēl daudz jauno uzbrucēju talanti. 'Briest ļoti interesanta sērija.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-13 20:02, pirms 12 gadiem
Katrā ziņā noteikti Artūra nākamsezonas statuss, alga, kontrakts - tieši izšķirsies pēc viņa rādītās spēles šajos AHL playoffos.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-13 21:49, pirms 12 gadiem
jets playoff nemuzam neredzet, ja Kuldu nepanems

  +1 [+] [-]

, 2012-04-14 03:49, pirms 12 gadiem
Kulda savaa zinjaa loti atgaadina, Kaarli Skrastinu. Sticks and stones won't break my bones. Lai kaa saapeetu, vai buutu gruuti, vai negribetos. Ies un burtiski uz elkonjiem raapos, bet nepadosies. Gribu speeleet NHL un speleeshu. And i wish u all the luck buddy