Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Hartmanim piespēle Anglijā, Straupem, Daņiličam, Želubovskim - Francijā

Krišs Upenieks

Hartmanim piespēle Anglijā, Straupem, Daņiličam, Želubovskim - Francijā
Jānis Straupe
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rezultatīvu piespēli Anglijas Elites hokeja līgā atdevis Toms Hartmanis, bet viņa pārstāvētā ‘’Vipers’’ piedzīvoja zaudējumu, bet Francijas 1. divīzijā rezultatīvi komandas vienīgajā vārtu guvumā piespēlējuši Jānis Straupe un Raimonds Daņiličs.

Hartmaņa ‘’Vipers’’ vakar piekāpās ‘’Clan’’ vienībai (4:5), bet latvietis rezultatīvi piespēlēja komandas otrajā vārtu guvumā. Muštukova ‘’Steelers’’ ar 2:3 piekāpās ‘’Devils’’ komandai. Muštukovam visa spēlē un atvairīti 34 no 37 pretinieku metieniem. Savukārt Aivara Gaisiņa ‘’Stingrays’’ ar 3:1 pieveica ‘’Blaze’’ hokejistus, latvieša rēķinā vien divas soda minūtes. Šovakar uz ledus Anglijas Elites hokeja līgas ietvaros kāps Ervīns Muštukovs un Aivars Gaisiņš.

Francijas 1. divīzijā zaudējumu piedzīvojusi Jāņa Straupes, Raimonda Daņiliča un Jāņa Brakša ‘’Montepellier’’, kas ar 1:3 piekapās ‘’Neuilly / Marne’’, bet Straupem un Daņiličam rezultatīvas piespēles. Raimondam arī divu minūšu noraidījums. Francijas 2. divīzijā rezultatīvi spēlēt turpina Elviss Želubovskis. Šoreiz uzbrucējam rezultatīva piespēle komandas zaudējumā pret ‘’Cholet’’ – 4:6.

Izmantotie resursi:
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...
FFHG - Login

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja