Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmaks paliek bez punktiem ''Bruins'' panākumā AHL

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Tralmaks paliek bez punktiem ''Bruins'' panākumā AHL
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Amerikas hokeja līgā (AHL) šonakt cīņu aizvadīja Eduarda Tralmaka pārstāvētā Providensas ''Bruins''. Klubs ar 2:1 savā laukumā pieveica Filadelfijas ''Phantoms''.

Eduards Tralmaks spēli noslēdza bez gūtiem punktiem un ar neitrālu lietderības koeficientu.

• Rezultatīvākais spēlētājs ar divām rezultatīvām piespēlēm bija ''Bruins'' centrs Oskars Stīns.

• Mača rezultāts tika atklāts vien spēles 24. minūtē, kad precīzs bija ''Phantoms'' spēlētājs Maksims Suško. Pēc nepilnām četrām minūtēm rezultātu gan izlīdzināja Ārons Ness.

• Trešā perioda 19. sekundē otros un uzvaru nesošos vārtus ''Bruins'' labā guva Viktors Berglunds, kurš realizēja skaitlisko vairākumu. Trešajā periodā gan mājinieki izpildīja vien trīs metienus, taču ar to bija gana, lai izcīnītu panākumu.

• ''Bruins'' pietika ar 22 izdarītiem metieniem visā spēlē, lai tiktu pie diviem punktiem. Viesi tikmēr meta 32 reizes pa vārtiem. ''Phantoms'' neizmantoja arī nevienu no sešiem vairākumiem, kamēr mājinieki realizēja vienu no sešiem.

• Providensas ''Bruins'' ar 74 punktiem 62 spēlēs ieņem trešo vietu Atlantijas divīzijā. Nākamo spēli klubs aizvadīs tieši pēc nedēļas, kad atkārtoti savā laukumā uzņems Filadelfijas ''Phantoms''.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...