Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmakam 1+1 AHL spēlē, vārtus gūst arī Balcers

Rolands Eliņš

Tralmakam 1+1 AHL spēlē, vārtus gūst arī Balcers
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Amerikas Hokeja līgā (AHL) ar rezultatīvu spēli izcēlās Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks, kurš tika pie diviem punktiem. Vārtus šajā līgā šonakt iemeta arī Rūdolfs Balcers.

Eduards Tralmaks šonakt aizvadīja savu sezonas pirmo AHL spēli, kurā guvis divus punktus. Sezonā kopā viņam 15 mačos pieci punkti. Tralmakam šie bija pirmie punkti kopš februāra vidus. Par savu sniegumu Tralmaks tika atalgots ar spēles otrās zvaigznes godu.

Tralmaka pārstāvētā Providensas "Bruins" komanda pēc pirmā perioda bija iedzinējos ar 0:2 pret Hēršijas "Bears", taču otrā perioda sākumā Tralmaks raidīja ripu vārtos, kad vārtsargs to atsita sev priekšā.

Pēc tam trešajā periodā "Bruins" panāca izlīdzinājumu un 55. minūtē pārņēma vadību, kad uzvaras vārtu guvumā ar piespēli piedalījās arī Tralmaks.

Latvijas uzbrucējam šajā mačā trīs metieni pa vārtiem un lietderības koeficients +2. Šī bija Atlantijas okeāna divīzijas līderu spēle, pēc kuras Tralmaka komanda pārņēma divīzijas vadību (57 spēlēs 76 punkti).

Vārtus šonakt guva arī Rūdolfs Balcers, kurš atzīmējās "Crunch" sastāvā, sekmējot savas komandas uzvaru 4:2 pār "Americans". Balcers vārtus guva otrā perioda vidū, tobrīd panākot 2:1. Balcers veiksmīgi nostrādāja vārtu priekšā, kur tika pie ripas pēc partnera metiena, un uzreiz to raidīja vārtos.

Balceram tie bija sezonas ceturtie vārti AHL (21 spēlē 4+6). Viņam šajā spēlē arī divas soda minūtes, trīs metieni pa vārtiem un labākais lietderības koeficients komandā (plus trīs).

"Crunch" komanda ar 64 punktiem ieņem trešo vietu Ziemeļu divīzijā un šonakt pieveica savu tiešo konkurenti, kas tabulā ir vienu vietu zemāk.

Zaudējums tikmēr Raivim Ansonam "Penguins" sastāvā – 1:4 pret "Comets". Ansona statistikā viens metiens pa vārtiem un lietderības koeficients -1. Savukārt Artūrs Šilovs bija "Canucks" rezervē, viņa komandai ar 4:2 pieveicot Kolorādo "Eagles".