Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam uzvara pār "Sabres" fārmklubu, Freibergs atgriežas ECHL

Rolands Eliņš

Ķēniņam uzvara pār "Sabres" fārmklubu, Freibergs atgriežas ECHL
Priekšplānā Ronalds Ķēniņš
Foto: Lindsay A. Mogle/Utica Comets

Amerikas Hokeja līgā spēles aizvadījuši trīs Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi, taču laukumā izgāja tikai Ronalds Ķēniņš. Spēlēja arī Ralfs Freibergs, taču viņš to darīja jau ECHL komandas Ontario "Reign" sastāvā.

Ronalds Ķēniņš Jutikas "Comets" sastāvā šonakt uzņēma Ročestras "Americans", NHL kluba Bufalo "Sabres" fārmklubu. Latviešu uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu plus viens, turklāt bija laukumā tieši uzvaras vārtu guvumā. "Comets" uzvarēja ar 3:1 un šobrīd atrodas AHL līderpozījās, kamēr "Americans", tāpat kā "Sabres", meklējama turnīra tabulas lejasdaļā.

Sirakjūsas "Crunch" šonakt vārtos sūtīja Andreju Vasiļevski, nevis Kristeru Gudļevski, kurš palika rezervē. Latviešu vārtsargam nācās noskatīties, kā Vasiļevskis atvaira visus 26 pretinieku metienus, gūst sauso uzvaru 2:0 un tiek atzīts par mača pirmo zvaigzni.

Pirms nedēļas uz "IceCaps" vienību tika izsaukts Ralfs Freibergs, taču nevienā no trim spēlēm viņš laukumā neizgāja, un šonakt jau atkal bija atgriezies Ontario "Reign" sastāvā ECHL. Viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem, pabeidza maču ar neitrālu lietderības koeficientu, bet komanda zaudēja pagarinājumā 2:3.

Vitālijam Pavlovam un "Eagles" nācās ciest zaudējumu pret Stoktonas "Thunder", kuras sastāvā nebija Roberta Lipsberga. Pavlovs četras reizes meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Savukārt Talsas "Oilers" ar Ričardu Birziņu sagrāva Vičitas "Thunder" (7:4). Birziņš tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2, divreiz meta pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page

     [+] [-]

, 2014-12-11 08:47, pirms 10 gadiem
Guudijam čābīgi iet. Pagaidām nr 1 lv gk, bet buksē, traki

  +5 [+] [-]

, 2014-12-11 08:55, pirms 10 gadiem
Njāāā, no daudzmaz vienādām pozīcijām pēc 10 katram (Gudim un Vasiļevskim) aizvadītām spēlēm, šobrīd viss strauji mainījies ... Vasiļevskim 2 spēlēs atvairīti visi 60 metieni un 2 pirmās zvaigznes tituli ! Un ja pēc principa viena spēlē viens, nākamajā otra šonakt lauza, tad nebūs brīnums, ka nākamajā mačā atkal stāves Vasiļevskis ..
Novēlu Gudim : būt mentāli un fiziski stipram un, protams, arī veiksmi !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-11 17:03, pirms 10 gadiem
Tās emociju gradācijas mūsu faniem ir tikai vispārākajās pakāpēs. Uzvar -ģēnijs, zaudē - lūzeris, kam nekas nespīd. Taču Gudijam šī sāncensība ar visai talantīgu špīleri dod labumu, dod spēku pilnveidoties. Lai turas, lai veicas! Cāļus skaitīs pēc dažiem gadiem.....!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-11 19:14, pirms 10 gadiem
AlexUSA rakstīja: Pievienojos par 100%. Tik nesaprotu - kápéc, ja 1x jau apstiprináts ar IGNORE, péc laika tas impaps atkal izlien pie normálajiem, kurus neesmu IGNORE? Tas kaitina vél vairák!
tāpēc, ka SC autori viņu regulāri nobano, bet šitais klauns tik ražo jaunus nikus un turpina smirdēt tālāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja