Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs atvaira 40 metienus un zaudē bullīšos, Merzļikinam uzvara

Rolands Eliņš

Punnenovs atvaira 40 metienus un zaudē bullīšos, Merzļikinam uzvara
Elvis Merzļikins
Foto: www.heshootshescoores.com

Latvijas jaunie vārtsargi Šveices augstākajā līgā Elvis Merzļikins un Ivars Punnenovs pamatlaikā ielaiduši tikai vienus vārtus - Merzļikinam tas palīdzēja gūt uzvaru, bet Punnenova komanda piekāpās pēcspēles metienos. Savukārt Baltkrievijā ar 1+1 izcēlies Edijs Brahmanis.

Šveices Nacionālajā līgā Ivars Punnenovs vakar palika rezervē "Lakers" zaudējumā 3:5 Kaspara Daugaviņa bijušajai komandai "Servette", bet šodien viņš bija ierindā pret "Lausanne" - Punnenovs ielaida vienus vārtus 25. minūtē, bet atlikušajā pamatlaika daļā palika sausā, un "Lakers" 59. minūtē izrāva papildlaiku. Tajā rezultāts nemainījās, bet pēcspēles metienos Punnenovs atvairīja četrus no pieciem pretieku mēģinājumiem, taču ar to nepietika, un zaudējums 1:2. Viņš šajā spēlē atvairīja 40 no 1 pretinieku metiena.

Otrs Latvijas jaunais vārtsargs Šveicē Elvis Merzļikins vakar arī bija rezervē (2:3 pret "Flyers"), bet šodien pret "Lions" palīdzēja komandai izcīnīt uzvaru ar 2:1, vienīgos vārtus ielaižot spēles 13. minūtē. Viņš atvarīja 27 pretinieku metienus.

Savukārt Šveices B līgā notika Latvijas hokejistu duelis, proti, Toma Andersona "Thurgau" spēkojās ar Maksima Širokova "Red Ice". Ar 2:1 uzvarēja Andersona komanda, taču neviens no mūsējiem ar ierakstiem spēles protokolā neizcēlās.

Baltkrievijas čempionātā zaudējumu cieta Alekseja Širokova "Neman", ar 1:3 piekāpjotes "Zhlobin", bet Edijs Brahmanis guva vārtus "Gomel" uzvarā pār "Lida" (4:1). Brahmanim arī viena rezultatīva piespēle, turklāt abi punkti gūti jau pirmajā periodā. Armanda Bērziņa pārstāvētā "Val Pusteria" Itālijas A sērijā ar 2:0 izvirzījās vadībā pret "Cortina", taču spēlē tomēr bija nepieciešams papildlaiks un pēcspēles metieni, kuros "Val Pusteria" zaudēja 2:3. Bērziņš ar punktiem neizcēlās.

Čehijas Ekstralīgā vakar spēli aizvadīja Jēkaba Rēdliha un Jura Štāla "Energie", kura ar 1:5 piekāpās "Zlin" vienībai. Rēdlihs ar rezultatīvu piespēli piedalījās vienīgo vārtu guvumā un pabeidza spēli ar lietderības koeficientu plus viens, kā arī nopelnīja divas soda minūtes. Štāls nospēlētajās 12 minūtēs palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Savukārt Slovākijas čempionātā "Nitra" sastāvā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Māris Jass. Arī viņam divas soda minūtes un zaudējums (4:5).

Vakar Dānijas līgā Ervīns Muštukovs sargāja "Aalborg Pirates" vārtus un palīdzēja izcīnīt uzvaru 5:1. Viņa pārstāvētā komanda pagaidām ieņem otro vietu līgā, taču šī bija tikai pirmā uzvara pamatlaikā (pirms tam četrās spēlēs trīsreiz uzvaras papildlaikā).

     [+] [-]

, 2014-10-11 23:56, pirms 10 gadiem
Metienu skaits nav zināms?

  +2 [+] [-]

, 2014-10-12 00:09, pirms 10 gadiem
Merzlikinam 27/28 Punenovam 40/41

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 01:20, pirms 10 gadiem
Eliņš varonis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja