Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Par spīti citu klubu interesei, Tralmaks turpinās spēlēt Jāgram piederošajā ''Kladno''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par spīti citu klubu interesei, Tralmaks turpinās spēlēt Jāgram piederošajā ''Kladno''
Eduards Tralmaks. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno

Čehijas augstākās hokeja līgas klubs ''Kladno'' pavēstījis, ka nākamajā sezonā to turpinās pārstāvēt uzbrucējs un tās pagājušās sezonas rezultatīvākais hokejists Eduards Tralmaks. Puses ir vienojušās par jaunu līgumu.

Čehijas hokeja komanda ''Kladno'' paziņojusi, ka arī nākamajā sezonā tās rindās spēlēs uzbrucējs Eduards Tralmaks. Pagājušajā sezonā ar 21 vārtiem regulārajā turnīrā Tralmaks kļuva par kluba rezultatīvāko spēlētāju un pēc sezonas par viņa pakalpojumiem interesējās klubi gan Čehijā, gan ārpus tās.

''Pēc viņa lieliskā snieguma pagājušajā sezonā bija liela interese par viņu ne tikai Čehijā, bet arī citur. Pārrunas bija ilgas, taču esam ļoti priecīgi, ka mums izdevies vienoties par jaunu līgumu ar Eduardu Tralmaku,'' kluba mājaslapā citēts sporta direktors Jirī Burgers.

Ja regulārajā turnīrā Tralmaks iemeta 21 ripu, kam pievienoja 11 rezultatīvās piespēles, tad cīņā par vietas noturēšanu augstākajā līgā viņam četrās spēlēs trīs gūti vārti un divas piespēles. 2023./2024. gada sezona Tralmakam kļuva par pirmo Eiropā. Pirms tam viņš spēlēja Ziemeļamerikā NCAA, AHL un ECHL līgās.

Tralmaks piedzīvoja debiju 2024. gada pasaules čempionātā, Latvijas izlases sastāvā septiņās spēlēs gūstot vienus vārtus un izdarot vienu rezultatīvo piespēli.

Izmantotie resursi:
https://rytirikladno.cz/clanek.asp?...

     [+] [-]

, 2024-07-11 21:25, pirms 2 mēnešiem
Vajadzeja doties prom.

     [+] [-]

, 2024-07-12 03:40, pirms 2 mēnešiem
Easton77 rakstīja: Vajadzeja doties prom.
Kapēc?
Ja pārrunas bija ilgas, tad finansiāli gan jau savu panāca
Uz stiprāku klubu ? Varbūt… Bet nav zināms, kāda loma viņam tur būtu. Te viņš ir līderis, dabū spēles laiku, vairākumus. Arī pilsētā un komandā noteikti jau iedzīvojies. Un ,visticamāk, ka nākamsezon Kladno būs spēcīgāki. Jau šosezon viņiem daudz zaudējumu līdzīgos mačos, bet sezonas beigās pret izkrišanu nospēlēja ļoti pārliecinoši