Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ieņems latvieša vietu – Komuls karjeru turpinās Slovākijas klubā "Nove Zamky"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ieņems latvieša vietu – Komuls karjeru turpinās Slovākijas klubā "Nove Zamky"
Markuss Komuls. Foto: LHF

Slovākijas Ekstralīgas klubs "Nove Zamky" paziņojis par līguma noslēgšanu ar 26 gadus veco Latvijas izlases aizsargu Markusu Komulu, kurš maijā debitēja pasaules čempionātā.

Iepriekšējās divas sezonas "Nove Zamky" rindās aizvadīja Latvijas izlases aizsargs Roberts Mamčics. Starpsezonā liepājnieks pārcēlās uz Čehijas Ekstralīgu, bet viņa vieta tukša nav palikusi. Vispirms komandai pievienojās uzbrucējs Emīls Ģēģeris, bet tagad līgumu parakstījis Markuss Komuls.

Talsenieks maijā debitēja pasaules čempionātā un septiņās spēlēs izcēlās ar vārtiem pret Vāciju un rezultatīvu piespēli pret Zviedriju.

Komuls aizvadītajā sezonā pārstāvēja ECHL klubu "Trois-Rivieres Lions", 48 spēlēs tiekot pie diviem vārtiem un piecām piespēlēm, bet pavasarī izlēma par Ziemeļamerikas pamešanu, pievienošanos Latvijas izlasei un karjeras veidošanu Eiropā. Pēdējās desmit sezonas Komuls spēlējis okeāna otrā krastā.

     [+] [-]

, 2024-07-11 22:29, pirms 2 mēnešiem
Pirmais solis Eiropā, ir ok.

     [+] [-]

, 2024-07-12 00:35, pirms 2 mēnešiem
Talsenieks maijā debitēja pasaules čempionātā....

Talsinieks!!! Brože!!!