Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jakovļevs piespēlē, Merzļikins panāk neizšķirtu sērijā pret Ķēniņu

Jakovļevs piespēlē, Merzļikins panāk neizšķirtu sērijā pret Ķēniņu
Mārtiņš Jakovļevs
Foto: http://hcdonbass.com

Mārtiņš Jakovļevs piespēlēja, bet viņa Doņeckas "Donbass" izcīnīja otro uzvaru Ukrainas čempionāta pusfinālā, bet Mārtiņa Cipuļa un Gata Gricinska "Lustenau" zaudēja ceturtajā "play-off" spēlē ar 0:5 un izstājās no turpmākās cīņas par Alpu Hokeja līgas galveno balvu.

Šveice

“Lugano” uzvarēja Cīrihes “Lions” ar 3:2 un sērijā katrai komandai ir pa divām uzvarām. Ronalds Ķēniņš laukumā pavadīja 12:02 minūtes bez rezultativitātes punktiem, bet Elvis Merzļikins atvairīja 24 no 26 pretinieku metieniem. Līdz šīm komandas guvušas uzvaras tikai mājas laukumā, nākamā spēle tiks aizvadīta Cīrihē. Četrās “play-off” spēlēs Ķēniņam ir viena piespēle, bet Merzļikins četrās spēlēs ielaidis desmit vārtus, vidēji spēlē atvairot 92,3% no pretinieku metieniem.

Āzijas līga

Sergeja Pečuras “Sakhalin” ar 6:2 pārspēja Tomakomajas “Oji Eagkes”. Uzbrucējs ar punktiem neatzīmējās, bet 48 spēlēs Pečura guvis 16 vārtus un atdevis 31 piespēli. “Sakhalin” pārliecinoši ieņem otro vietu līgas kopvērtējumā ar 109 punktiem 49 spēlēs. Rītdien komandas aizvadīs vēl vienu spēli, bet pēc tām “Sakhalin” atpūtīsies līdz 25. martam, jo pirmās divas komandas uzreiz iekļūst pusfinālā.

Somija

“Mestis” līgā otro zaudējumu divu dienu laikā piedzīvoja IPK, kas piekāpās Rovaniemi “RoKi” ar 1:2. Robertam Locānam 10:32 minūtes laukumā un +1 lietderības koeficients, Aināram Podziņam 22:38 nerezultatīvas minūtes. IPK regulāro sezonu noslēdza pēdējā, trīspadsmitajā vietā ar 56 punktiem 50 spēlēs un sākot no 17. marta cīnīsies par palikšanu līgā. Locāns šosezon aizvadījis 43 spēlēs divās “Mestis” komandās, kurās guvis 12 vārtus un atdevis deviņas piespēles, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -2. Podziņš IPK komandai pievienojās sezonas laikā, un septiņu spēļu laikā guvis piecus vārtus, atdevis divas piespēles, ka arī nopelnījis +8 lietderību.

Baltkrievija

Minskas “Yunost” guva vienus vārtus papildlaikā spēlē ar Soļigorskas “Shakhtar”, ar ko pietika, lai uzvarētu ar 1:0 otrajā pusfināla spēlē. Uzvarētāju rindās spēli aizvadīja arī Ēriks Ševčenko, kurš ar rezultativitāti neatzīmējās, bet sešās “play-off” spēlēs aizsargs vienu reizi rezultatīvi piespēlējis.

Alpu Hokeja līga

“Lustenau” piedzīvoja bezierunu zaudējumu ceturtdaļfinālā spēlē pret “Jesenice” ar 0:5, līdz ar ko rezultāts sērija kļuva 1:3, bet Mārtiņam Cipulim (-3 spēlē) un Gatim Gricinskim (-1 spēlē) sezona ir galā. Četrās “play-off” spēlēs spelēs Gricinskim ir četras piespēles, bet Cipulim vieni vārti.

Ukraina

Otro uzvaru pusfināla sērijā izcīnīja Doņeckas “Donbass” ar Andreju Maticinu treneru korpusā, kas papildlaikā pieveica Krivojrogas “Kryvbass” ar 3:2. Mārtiņš Jakovļevs vienu reizi rezultatīvi piespēlēja. Rezultāts sērijā ir 2:0.

Lielbritānija

Šefildas “Steelers” ar 3:2 pieveica Glazgovas “Braehead Clan”. Ervīns Muštukovs atvairīja 12 no 14 pretinieku metieniem, bet sezonas laikā Elites līgā vārtsargs aizvadījis 47 spēles, vidēji ielaidis 2,57 ripas un atvairījis 91,1% no pretinieku metieniem. “Steelers” ieņem trešo vietu čempionātā ar 65 punktiem 47 spēlēs.

Edinburgas “Capitals” piedzīvoja zaudējumu pret Mančesteras “Storm” ar 0:4. Rihards Grigors spēlei netika pieteikts, sezonā aizvadot vien 20 spēles, kurās iekrājis divas piespēlēs. “Capitals” ieņem pēdējo vietu līgā ar 34 punktiem 47 spēlēs.

Izmantotie avoti:
ASIA LEAGUE ICE HOCKEY
Mestis - Etusivu
Хоккейный клуб "Донбасс" - Официальный сайт |...
Хоккей Беларуси, Литвы и Украины
National League | Swiss Ice Hockey Federation
EIHL | EIHL
erstebankliga.at

  +2 [+] [-]

, 2017-03-12 08:25, pirms 8 gadiem
Punnenovam Šveicē NLA sausā spēle, uzvara 1:0 pret Frīburgu. Trīs Playout spēlēs 3 uzvaras, līdz ar ko Tigers jau nodrošinājuši palikšanu NLA. Ivaram visās 3 spēlēs labākā spēlētāja tituls. No 96 metieniem ielaisti tikai 3, vidēji 1 vārti spēlē, 96.88%.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-12 10:32, pirms 8 gadiem
autoram savāda izvēle par līgām, kurām rakstīt... par Ukrainas līgu, kura šķiet, ir zemāka līmeņa par Latvijas hokeja virslīgu, un Alpu līgu tiek rakstīts, savukārt, par Polijas hokeja līgu tiek konstanti ignorēts...

     [+] [-]

, 2017-03-12 14:41, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: autoram savāda izvēle par līgām, kurām rakstīt... par Ukrainas līgu, kura šķiet, ir zemāka līmeņa par Latvijas hokeja virslīgu, un Alpu līgu tiek rakstīts, savukārt, par Polijas hokeja līgu tiek konstanti ignorēts...
bet,tu,paskaties,kas ir autors