Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins sausā, Ķēniņam 1+1 pret Punnenovu, Birziņam varoņa vārti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikins sausā, Ķēniņam 1+1 pret Punnenovu, Birziņam varoņa vārti
Elvis Merzļikins
Foto: facebook.com/HCL.Lugano

Latvijas leģionāri aizvadījuši mačus Eiropas hokeja līgās. 25 metienus atvairījis Elvis Merzļikins, trešos vārtus sezonā guvis Ronalds Ķēniņš, kamēr aizsargs Ričards Birziņš uzvaras ripu iemeta 38 sekundes līdz pamatlaika beigām.

Atvairot 25 no 25 metieniem, Šveicē sauso spēli aizvadīja Elvis Merzļikins, kurš palīdzēja "Lugano" izbraukumā ar 1:0 pieveikt "Davos". Uzvaras vārti tika gūti 12 minūtes līdz pamatlaika beigām.

Tikmēr Ivars Punnenovs atvairīja 20 no 24 metieniem, "Tigers" mājās ar 3:4 zaudējot Cīrihes "Lions". Pretinieku pirmajos vārtos asistēja Ronalds Ķēniņš, kurš 29. minūtē dubultoja pārsvaru, izceļoties trešo reizi sezonā. Viņš laukumā pavadīja 11:43 minūtes, izdarot divus metienus un savācot pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Čehijas Ekstralīgā Hradeckrāloves "Mountfield" izbraukumā ar 3:4 zaudēja Brno "Kometa". Andris Džeriņš rezultatīvi piespēlēja komandas pirmajos vārtos, tiekot pie 14. punkta sezonā. Centra uzbrucējs laukumā pavadīja 15:06 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu un bloķēja vienu metienu, uzvarēja deviņos no 17 iemetieniem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Neveiksmi cieta arī "Zlin", kas viesos ar 1:2 atzina Litvīnovas "Verva" pārākumu, izšķirošos vārtus zaudējot noslēdzošās trešdaļas sākumā. Roberts Bukarts 17 minūšu un 14 sekunžu laikā izdarīja piecus metienus, kas ļāva ieņemt dalītu pirmo vietu komandā, un arī bloķēja divus metienus, maču pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Slovākijas Ekstralīgā "Martin" mājās ar 5:3 pārspēja Trenčīnas "Dukla". 27. minūtē pārsvars tika dubultots, pateicoties Artūra Salijas rezultatīvajai piespēlei. Aizsargs palīdzēja realizēt vairākumu, līdz ar to maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vācijā Augsburgas "Panther" savā laukumā ar 3:2 pārspēja Ķelnes komandu. Arvīds Reķis bija pieteikts ceturtajā maiņā, ar punktiem vai noraidījumiem neizceļoties. Krēfeldes "Pinguine" viesos zaudējot ar 1:4, bet punktiem palika arī trešās maiņas uzbrucējs Herberts Vasiļjevs.

Francijā "Chamonix-Morzine" savā laukumā zaudēja ar 2:3, Edgars Homjakovs izdarīja divus metienus pa vārtiem. "Amiens" izbraukumā ar 5:6 zaudēja pagarinājumā, Mārim Jasam izceļoties ar pozitīvu lietderības koeficientu +2, bet Armandam Bērziņam nespēlējot.

"Nice" mājās ar 2:1 pieveica "Lyon", uzvaras vārtus 38 sekundes līdz pamatlaika beigām iemetot Ričardam Birziņam. Viņa kontā divi metieni, četras soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +1, bet komandas biedram Laurim Bajarunam tikai divas soda minūtes. Pretinieku rindās vienu metienu izdarīja Miks Lipsbergs, kamēr Artūram Mickevičam četri metieni, bet arī negatīvs lietderības koeficients -1.

Polijā komandas uzvarā ar 5:3 ar rezultatīvu piespēli izcēlās Mārtiņš Porejs. Komandai uzvarot ar 5:2, bet punktiem palika Edgars Dīķis un Edmunds Augstkalns, kamēr Māris Jučers palika rezervē.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-10 11:15, pirms 8 gadiem
Eh, atceros vecos, labos laikus, kad pēc raksta bija tabula ar spēlētāju sezonas statiem...