Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Devils" sistēmas vārtsargs Mitens tiek nosūtīts uz ECHL nometni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Devils" sistēmas vārtsargs Mitens tiek nosūtīts uz ECHL nometni
Mareks Mitens. Foto: Utica Comets

Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubs Jutikas "Comets" paziņojis par deviņu spēlētāju atskaitīšanu no treniņnometnes, viņiem pievienojoties ECHL komandai Adirondakas "Thunder". Starp viņiem ir arī latviešu vārtsargs Mareks Mitens.

AHL sezona sāksies piektdien, un sastāvi ieņem noslēdzošās aprises. Savukārt ECHL jaunā sezona sāksies nedēļu vēlāk – 22. oktobrī.

24 gadus vecais ventspilnieks Mareks Mitens pagājušo sezonu dalīja uz pusēm starp "Comets" un "Thunder". Jutikā viņš 17 spēlēs tika galā ar 88,8% metienu un vidēji ielaida 3,31 vārtus, bet Adirondakā, kas atrodas divu stundu brauciena attālumā, 18 mačos 89,4% atvairītu metienu un 3,50 ripas vidēji spēlē.

Tā Mitenam bija pirmā pilnā sezona profesionāļos. Pirms tam viņš četras sezonas aizvadīja NCAA, palīdzot "Lake Superior State University" pirmo reizi kopš 1994. gada kļūt par savas divīzijas čempioni. Turklāt tieši Mitens bija komandas galvenais vilcējspēks.

Mitenam ir līgums ar "Comets", kas ir Nacionālās hokeja līgas kluba Ņūdžersijas "Devils" fārmklubs.

Izmantotie resursi:
https://www.uticacomets.com/news/de...

     [+] [-]

, 2022-10-10 19:19, pirms 2 gadiem
Ar tādu statistiku līdz NHL būs grūti tikt.

     [+] [-]

, 2022-10-10 21:11, pirms 2 gadiem
Nafig to eastsoast!

Marek, tikai NHL, ok, sākumā AHL

Sāc ar kometam, tad pēc pāris mēnešiem pie velniem!

Adirondaku pasùti irst