Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ansons rezultatīvs ceturtajā uzvarā pēc kārtas Kvebekas junioru līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ansons rezultatīvs ceturtajā uzvarā pēc kārtas Kvebekas junioru līgā
Raivis Kristiāns Ansons. Foto: Saint John Sea Dogs

Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) ceturto panākumu pēc kārtas izcīnījusi uzbrucēja Raivja Kristiāna Ansona pārstāvētā Sentdžonas "Sea Dogs", kas izbraukumā ar 5:1 pārspēja Šikotimi "Saguenéens".

20 gadus vecais Ansons šonakt izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, četrām soda minūtēm, vienu metienu pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu un lietderības koeficientu -1.

• Šosezon Beikomo "Drakkar" un Sentdžonas "Sea Dogs" rindās kopumā aizvadītajās 23 cīņās latvietis sakrājis 27 (7+20) rezultativitātes punktus, kā arī 12 soda minūtes un +/- koeficientu +12. "Sea Dogs" ar 34 spēlēs nopelnītu 41 punktu Austrumu konferencē pakāpās uz trešo vietu.

Ontario hokeja līgā (OHL) ar 32 punktiem 41 mačā uz astoto pozīciju Austrumu konferencē pacēlās uzbrucēja Kaspara Ziemiņa komanda Pīterboro "Petes", viesos ar 3:1 pieveicot Kingstonas "Frontenacs". 19 gadus vecais Ziemiņš vienreiz meta pa vārtiem un tika pie lietderības koeficienta -1.

Amerikas hokeja līgas (AHL) Ziemeļu divīzijas līderes Jūtikas "Comets" rezervē palika vārtsargs Mareks Mitens, kurš noskatījās kā viņa kolēģis Akaira Šmits atvaira 31 no 34 metieniem "Comets" zaudējumā ar 2:3 pret Springfīldas "Thunderbirds".

• Citā AHL spēlē uzbrucējs Haralds Egle palika ārpus Manitobas "Moose" pieteikuma zaudējumā ar 1:3 pret Teksasas "Stars". Vinipegas "Jets" fārmklubs ar 53 punktiem 40 cīņās gan saglabāja Centrālās divīzijas vicelīderes godu.

Izmantotie resursi:
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2896...
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://theahl.com/