Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bajarunam divi vārti Dānijā

Bajarunam divi vārti Dānijā
Lauris Bajaruns (Nr. 27) svin vārtu guvumu
Foto: http://www.metalligaen.dk/

Šodien Dānijas "Metal Ligaen" kārtējos vārtus guvis Lauris Bajaruns, kurš šoreiz atzīmējies ar divām ripām, bet Ervīns Muštukovs atvairījis 40 pretinieku raidītos metienus, ar ko gan ir bijis par maz, lai komanda izcīnītu uzvaru.

Dānijas "Metal Ligaen" uzvaru izcīnija Ervīna Muštukova pārstāvētā "Aalborg", kas ar rezultātu 5:6 pēcspēles metienos piekāpās Odenses "Bull Dogs" vienībai. Muštukovs atvairīja 40 no 45 pretinieku metieniem. Citā mačā Laura Bajaruna pārstāvētā "Rungsted" ar rezultātu 5:2 uzveica Herlevas "Eagles" vienību. Bajaruns maču aizvadīja pirmajā virknējumā, gūstot divus vārtus, izpildot sešus metienus, kā arī nopelnot divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Austrijā zaudējumu piedzīvoja Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar rezultātu 5:2 uzveica "Bull Dogs" vienību. Zuševics šim mačam netika pieteikts. Citā spēlē Māra Jasa pārstāvētā "Orli Znojmo" ar rezultātu 3:4 atzina "Black Wings" pārākumu. Jass šajā mačā nepiedalījās. Bet Gunta Galviņa pārstāvētā "Bolzano" ar rezultātu 7:1 pārspēja "Olimpija" vienību. Arī Galviņš šajā mačā nepiedalījās.

Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL) uzvaru izcīnija Denisa Baškatova pārstāvētā Minskas "Yunost", kas ar rezultātu 6:2 pieveica Čehovas "Russkije Vitjazi" vienību. Baškatovs maču aizvadīja ceturtajā uzbrucēju trijniekā, statistikas ailēs neatzīmējoties. Citā mačā Patrika Škuratova pārstāvētā "Kapitan" ar rezultātu 1:3 atzina "Dinamo-Shinnik" pārākumu. Škuratovs mačā nepiedalījās.

Kazahstānā graujošu uzvaru izcīnija Egīls Kalns un viņa pārstāvētā "Gornyak", kas ar rezultātu 11:4 uzvarēja "Torpedo" vienību. Kalns šajā mačā statistikā neatzīmējās. Citā spēlē Edgara Cgojeva, Māra Jučera un Raimonda Vilkoita pārstāvētā "Beibarys" ar rezultātu 1:2 atzina Artūra Ozoliņa un Elvija Biezā pārstāvētās "Arlan" vienības pārākumu. Cgojevam, Vilkoitam un Biezajam šajā mačā divu minūšu noraidījumi, bet Ozoliņš statistikā neatzīmējās, savukārt Jučers mačam netika pieteikts. Bet Renāra Demitera un Rolanda Gritāna pārstāvēta "Astana" ar 3:4 piekāpās "Nomad" vienībai. Demiteram šajā mačā četras soda minūtes, bet Gritānam – divas.

Itālijas "Serie A" čempionātā zaudējumu piedzīvoja Armands Bērziņš un viņa pārstāvētā "Val Pusteria", kas izbraukumā ar rezultātu 1:5 atzina "Ritten" pārākumu. Bērziņam šodien viens metiens pa pretinieku sargātajiem vārtiem, kā arī 5+20 minūšu noraidījums otrā perioda sākumā par sitienu no mugurpuses.

Šveices NLA čempionātā Ivara Punnenova pārstāvētā "Lakers" ar rezultātu 2:5 atzina "Geneve-Servette" pārākumu. Punnenovs traumas dēļ mačam netika pieteikts.

Izmantotie resursi:
Результаты соревнований с участием...
Serie A ITAS CUP - - FISG
Metal Ligaen
Erste Bank Eishockey Liga
National League
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2015-02-11 00:09, pirms 10 gadiem
"Dānijas "Metal Ligaen" uzvaru izcīnija Ervīna Muštukova pārstāvētā "Aalborg", kas ar rezultātu 5:6 pēcspēles metienos piekāpās Odenses "Bull Dogs" vienībai." Ta vinnēja vai zaudēja/

  +1 [+] [-]

, 2015-02-11 00:11, pirms 10 gadiem
Bajaruns neslikti mauc Dānijā, iespējams, uz izlases kandidātiem paņems.

  +3 [+] [-]

, 2015-02-11 00:16, pirms 10 gadiem
Bērziņam šodien viens metiens pa pretinieku sargātajiem vārtiem, kā arī 5+20 minūšu noraidījums otrā perioda sākumā par sitienu no mugurpuses.
Berzs sava elementa censas visus nogalinat...

  -1 [+] [-]

, 2015-02-11 00:27, pirms 10 gadiem
MigelsElo rakstīja: Bajaruns neslikti mauc Dānijā, iespējams, uz izlases kandidātiem paņems.
Nevis iespejams, bet bez variantiem vinjs buus starp izlases kandidatiem pavasarii.

     [+] [-]

, 2015-02-11 00:41, pirms 10 gadiem
nezinu, kā Bajarūns Beļavskim iepatiksies, bet viņš varētu būt pat kandidāts kurš tiešām varētu tikt uz Prāgu! Nolans ari kaut ko viņā bija pamanījis...

     [+] [-]

, 2015-02-11 09:21, pirms 10 gadiem
Dānijas "Metal Ligaen" uzvaru izcīnija Ervīna Muštukova pārstāvētā "Aalborg", kas ar rezultātu 5:6 pēcspēles metienos piekāpās Odenses "Bull Dogs" vienībai. - hahahahaha....

  +1 [+] [-]

, 2015-02-11 09:27, pirms 10 gadiem
vēl viena pērle
Austrijā zaudējumu piedzīvoja Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar rezultātu 5:2 uzveica "Bull Dogs" vienību.

     [+] [-]

, 2015-02-11 16:30, pirms 10 gadiem
Alens bik saputrojies.