Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

M. Lipsbergam un Galkinam pa piespēlei, Gritānam 12 soda minūtes

Agris Suveizda

M. Lipsbergam un Galkinam pa piespēlei, Gritānam 12 soda minūtes
Miks Lipsbergs
Foto: Vjačeslavs Fedorenkovs, LHF.lv

Eiropas hokeja līgās no latviešu leģionāriem pie rezultativitātes punktiem šovakar tika Miks Lipsbergs un Aleksandrs Galkins, kuri rezultatīvi asistēja Francijas čempionātā.

Francijā sesto punktu sezonā nopelnīja Miks Lipsbergs (15, 1+5), kurš palīdzēja "Lyon" ar 5:3 pārspēt "Amiens", kuras sastāvā nebija Armanda Bērziņa. Lipsbergs izdarīja četrus metienus pa vārtiem un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2, bet tikai ceturto reizi sezonā bez punktiem palika Artūrs Mickevičs (15, 5+11), kuram trīs metieni un neitrāls lietderības koeficients.

Trešo punktu sezonā nopelnīja Aleksandrs Galkins (16, 0+3), kurš asistēja "Chamonix-Morzine" vienīgo vārtu guvumā pret "Gap" (1:4). Galkinam trīs metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients. Edgaram Homjakovam pozitīvs lietderības koeficients +1 un pieci metieni. Negatīvs lietderības koeficients -2 un divi metieni Laurim Bajarunam, kura "Nice" ar 3:6 zaudēja Anžē.

Dānijā savai bijušajai komandai zaudēja Roberts Jekimovs, kura Herningas "Blue Fox" ar 1:2 viesos piekāpās Gentoftes "Stars". Jekimovs spēlēja pirmajā maiņā, trīs reizes meta pa vārtiem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1. Norvēģijā "Lorenskog" ar 3:2 uzvarēja Lillehammerē. Maksims Ponomarenko trīsreiz meta pa vārtiem, spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu un nopelnīja divas soda minūtes.

Krievijas Augstākajā līgā pie 12 soda minūtēm tika Rolands Gritāns, kura Voroņežas "Buran" ar 1:3 zaudēja "Ryazan". Gritāns spēlēja 12 minūtes un 23 sekundes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Tāda pati lietderība arī Kirilam Tambijevam, un viņa tēva Leonīda Tambijeva vadītais Sanktpēterburgas "Dynamo" ar 2:1 uzvarēja "Yuzhniy Ural". Kirils Tambijevs spēlēja 13 minūtes un vienu sekundi un izdarīja divus metienus pa vārtiem. Austrijā vadību nenoturēja Grācas "99ers", kas ar 1:2 savā laukumā zaudēja Lincas "Liwest". Zintis Nauris Zuševics vienreiz meta pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
Danmarks Ishockey Union | Official Game Sheet
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
erstebankliga.at
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
ligue_magnus.stats.pointstreak.com
ligue_magnus.stats.pointstreak.com
ligue_magnus.stats.pointstreak.com

  +1 [+] [-]

, 2016-11-09 00:13, pirms 8 gadiem
Lazarevam 0+1 NLB.