Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš iemet divus vārtus un nodrošina uzvaru VHL spēlē

Krišs Upenieks

Ozoliņš iemet divus vārtus un nodrošina uzvaru VHL spēlē
Artūrs Ozoliņš
Foto: liveangarsk.ru

Krievijas hokeja čempionātā ar spilgtu sniegumu izcēlies Latvijas uzbrucējs Artūrs Ozoliņš, kurš guva abus komandas vārtus, nodrošinot uzvaru spēles papildlaikā.

Krievijas pēc spēka 2. līgā jeb VHL Latvijas uzbrucēja Artūra Ozoliņa pārstāvētā ''Ermak'' savā laukumā ar 2:1 papildlaikā pieveica ''Dizel'' hokejistus. Artūrs šajā spēlē uz ledus pavadīja 21:16 minūtes un guva abus komandas vārtus. Ozoliņš izpildīja četrus metienus pa vārtiem, uzvarēja septiņus no 12 iemetieniem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens.

Baltkrievijas Ekstralīgā Maksima Širokova un Elvija Biezā Grodņas ''Neman'' ar 6:5 pēcspēles metienos tika galā ar ''Dinamo-Molodechno''. Širokovs rezultatīvajā spēlē izcēlās tikai ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Biezais spēlē nepiedalījās savainojuma dēļ.

Pret savu bijušo komandu Soliģorskas ''Shakhter'' Baltkrievijas čempionātā zaudējumu Gomeļas sastāvā ar 0:1 piedzīvoja Edijs Brahmanis. Latvijas uzbrucējs šajā spēlē izpildīja divus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
Hockey.by
Hockey.by
Высшая хоккейная лига - Протокол игры

  +1 [+] [-]

, 2016-12-09 09:45, pirms 8 gadiem
Vakar Robertam Mamčicam debija Norvēģijas Get-Ligaen: https://www.hockey.no/live/BoxScore... - acīmredzot, izsaukts no 1. divīzijas Ponomarenko vietā. Tik jautājums, kas ar Ponomarenko? Trauma? (tfi, tfu, tfu)...