Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukarts sasniedz Vācijas čempionāta finālu, Džeriņš sezonu noslēdz ar vārtiem

Krišs Upenieks

Bukarts sasniedz Vācijas čempionāta finālu, Džeriņš sezonu noslēdz ar vārtiem
Rihards Bukarts
Foto: imago/Scanpix

Latvijas hokejisti svētdienas vakarā aizvadījuši spēles Vācijas, Čehijas un Lielbritānijas čempionātu izslēgšanas turnīros.

Pirms šīvakara spēles Latvijas hokejista Riharda Bukarta pārstāvētā Berlīnes ''Eisbaren'' sērijā bija vadībā ar 3:2, bet svētdien arī guva izšķirošo ceturto uzvaru, pārspējot Nirnbergas ''Ice Tigers'' spraigā spēlē ar rezultātu 4:3. Rihards spēlēja Berlīnes kluba otrajā uzbrucēju trijniekā, taču šoreiz ar rezultativitātes punktiem izcelties nespēja.

Čehijas hokeja čempionātā izstāšanos turnīra pusfinālā piedzīvoja Oskara Cibuļska un Andra Džeriņa ''Mountfield'', kas ar rezultātu 1:2 spēles papildlaikā piekāpās ''Ocelari'' hokejistiem, sērijā atzīstot Triņecas komandas pārākumu ar 2:4.

Oskars uz ledus pavadīja 22:44 minūtes, izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Džeriņš spēlēja 15:31 minūtes, 45. minūtē guva vārtus, izlīdzinot spēles rezultātu, uzvarēja 12 no 17 iemetieniem, izpildīja divus metienus pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Lielbritānijas hokeja čempionāta finālā Toms Rutkis un Kārdifas ''Devils'' ar 3:1 pieveica Latvijas vārtsarga Ervīna Muštukova pārstāvēto Šēfildas ''Steelers''. Rutkis ar rezultativitāti neizcēlās un spēli noslēdza ar neitrālu lietderību. Muštukovs atvariīja 30 no 32 pretinieku izpildītajiem meiteniem pa vārtiem. Pēdējo ripu Kārdifa raidīja jau tukšos Šēfildas vārtos.

Savukārt spēlē par bronzu Ričarda Birziņa Faifas ''Flyers'' piedzīvo pamatīgu sagrāvi pret Notingemas ''Panthers'' - 2:8. Birziņš atdeva rezultatīvu piespēli ''Flyers'' pirmajā vārtu guvumā, kad izdevās panākt neizšķirtu 1:1.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-08 23:53, pirms 7 gadiem
Uz izlasi!

     [+] [-]

, 2018-04-08 23:59, pirms 7 gadiem
Muštukovu, Džeriņu, Cibuļski ceram pievienojamies izlasei. Birziņu ar joka pēc var paaicināt, jo tagad vēl kamēr daudziem sezona turpinās nekā cita diži labāka mums arī nav, lai jau Birziņš pacīnās. Nav nemaz tas sliktākais defs... Labais nūjas satvēriens pie tam. Džeriņu un Cibuļski ceru arī čempī redzēt Muštukovu, tad jau manīs, bet šobrīd treniņprocesam viņš ir pilnīgi noteikti vajadzīgs.....

  +1 [+] [-]

, 2018-04-09 10:04, pirms 7 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Muštukovu, Džeriņu, Cibuļski ceram pievienojamies izlasei. Birziņu ar joka pēc var paaicināt, jo tagad vēl kamēr daudziem sezona turpinās nekā cita diži labāka mums arī nav, lai jau Birziņš pacīnās. Nav nemaz tas sliktākais defs... Labais nūjas satvēriens pie tam. Džeriņu un Cibuļski ceru arī čempī redzēt Muštukovu, tad jau manīs, bet šobrīd treniņprocesam viņš ir pilnīgi noteikti vajadzīgs.....
a priekš kam Muštukovu???