Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bindulis ar rezultatīvu piespēli palīdz komandai gūt graujošu uzvaru ECHL

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bindulis ar rezultatīvu piespēli palīdz komandai gūt graujošu uzvaru ECHL
Kristofers Bindulis. Foto: stingrayshockey.com

Ziemeļamerikas pēc spēka trešajā spēcīgākajā hokeja līgā ECHL līderes pozīcijā Austrumu konferencē nostiprinājusies aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Vašingtonas "Capitals" organizācijas komanda Dienvidkarolīnas "Stingrays", kas ar 5:1 sagrāva Atlantas "Gladiators".

Bindulis aizvadīja visnotaļ aktīvu maču, nopelnot rezultatīvu piespēli "Stingrays" piektajos gūtajos vārtos, kā arī iekrājot +/- koeficientu +3 un izdarot trīs metienus pa vārtiem. Aizsarga rēķinā šosezon nospēlētajās 24 cīņās jau ir septiņi (2+5) rezultativitātes punkti.

Kā pirmā vadībā gan jau 29. sekundē izvirzījās "Gladiators" vienība, taču turpinājumā "Stingrays" guva pa vieniem vārtiem pirmajā un otrajā periodā, kā arī pievienoja vēl trīs precīzus raidījumus noslēdzošajās 20 minūtēs, nokārtojot pārliecinošu panākumu.

"Stingrays" komanda ar 33 mačos iekrātiem 54 punktiem Austrumu konferencē par sešiem punktiem apsteidz tuvākās sekotājas Alenas "Americans" un pašreizējo ECHL čempioni Ņūfaundlendas "Growlers".

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/en/matches/b2e...