Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vilmanis Kanādā tiek pie diviem rezultativitātes punktiem jau trešo maču pēc kārtas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Vilmanis Kanādā tiek pie diviem rezultativitātes punktiem jau trešo maču pēc kārtas
Sandis Vilmanis. Foto: IIHF

Svētdienas vakarā uz ledus otrpus okeānam kāpa vairāki latviešu hokejisti. Produktīvāko spēli aizvadīja uzbrucējs Sandis Vilmanis, turpinot krāt rezultativitātes punktus. Viņš dala trešā rezultatīvākā spēlētāja statusu savā komandā.

• Rezultativitātes punktus Ontario hokeja līgā (OHL) turpina krāt latviešu uzbrucējs Sandis Vilmanis. Viņa pārstāvētā Sārnijas ''Sting'' ar 4:3 pagarinājumā uzveica Flintas ''Firebirds''. Vilmanis izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības rādītāju +1. Latvieša kontā arī trīs metieni pa vārtiem un četras soda minūtes. Vilmanis asistēja gan pirmos, gan arī komandas uzvaras vārtus. 18 gadus vecais hokejists 15 aizvadītajās spēlēs ticis pie 13 (5+8) rezultativitātes punktiem. Šī bija jau trešā spēle pēc kārtas, kurā Vilmanis atzīmējās ar diviem rezultativitātes punktiem.

• Katastrofālu spēli Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) aizvadīja Ērika Mateiko Sentdžonsas ''Sea Dogs''. Vienība ar 0:7 kapitulēja Halifaksas ''Mooseheads''. Latvieša vārds spēles pieteikumā gan šoreiz nebija.

• Pēc pilnām trim nedēļām beidzot laukumā atgriezās Amerikas hokeja līgas (AHL) uzbrucējs Raivis Ansons. Viņa pārstāvētā Vilksbēras/Skrentonas ''Penguins'' ar 3:4 piekāpās Hēršijas ''Bears''. Latvietim šī bija trešā spēle šosezon. Ansons joprojām ir bez punktiem un maču noslēdza ar dalītu sliktāko lietderības rādītāju komandā (-2).

Eduarda Tralmaka Providensas ''Bruins'' tikmēr ar 1:0 apspēlēja Bridžportas ''Islanders'', vienīgos vārtus gūstot nepilnas astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām. Tralmaks laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
https://ontariohockeyleague.com
https://theqmjhl.ca
https://theahl.com

     [+] [-]

, 2022-11-07 11:15, pirms gada
Ansonam iedeva reto iespēju un to pašu viņš salaiž šreijā

     [+] [-]

, 2022-11-07 11:18, pirms gada
Ko tur vēl Tralmaks dara? Lai brauc uz Eiropu kā Egle, bez drafta tu neesi vajdzīgs tur, ja neesi galvas tiesu pārāks par pārējiem. Vai arī meklē labāku aģentu, lai zvana Bindulim un iedod tā krievžīda kontaktus