Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pečura bez punktiem Āzijas čempionātā, A.Ozoliņam sakāve Krievijā

Krišs Upenieks

Pečura bez punktiem Āzijas čempionātā, A.Ozoliņam sakāve Krievijā
Artūrs Ozoliņš vēl "Arlan" kreklā
Foto: www.yvision.kz/shaiba

Latvijas hokejisti aizvadījuši spēles Āzijas hokeja čempionātā un Krievijas VHL līgā. Gan Sergeja Pečuras, gan Artūra Ozoliņa pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus.

Āzijas hokeja līgā Sergeja Pečuras ''Sakhalin'' ar 3:5 savā laukumā zaudēja Japānas klubam ''Eagles''. Mājinieki pēdējās 20 minūtes zaudēja ar 0:3. Latvijas hokejists šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem, lai gan kopumā šosezon 20 spēlēs iekrājis jau astoņus vārtus un 11 rezultatīvas piespēles.

Pečuras pārstāvētā ''Sakhalin'' Āzijas hokeja čempionātā 20 spēlēs izcīnījusi 13 uzvaras un ar 37 punktiem ierindojas ceturtajā vietā deviņu komandu konkurencē. Līdere šajā turnīrā ir Dienvidkorejas komanda ''Halla'', kas uzvarējusi 18 spēles.

Krievijas VHL līgā Artūra Ozoliņa ''Yermak'' ar 1:6 zaudēja ''Dizel' hokejistiem. Latvietis spēlēja savas komandas pirmajā uzbrucēju trijniekā, bet ar rezultativitāti neizcēlās. 20 spēlēs šosezon Artūram divi vārti un 11 rezultatīvas piespēles. Komanda ar 28 punktiem ierindojas 17. vietā 26 vienību konkurencē. '

Izmantotie resursi:
ASIA LEAGUE ICE HOCKEY
Хоккей. Чемпионат ВХЛ. Регулярный чемпионат....