Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs atvaira 38 metienus Šveicē, Merzļikins - 29

Krišs Upenieks

Punnenovs atvaira 38 metienus Šveicē, Merzļikins - 29
Elvis Merzļikins
Foto: Sportsports.com

Sestdien Latvijas hokejisti aizvadījuši spēlēs daudzās Eiropas hokeja līgās, bet visspožāk mirdzējuši Latvijas vārtsargi Ivans Punnenovs un Elvis Merzļikins.

Šveices augstākajā līgā ''Lugano'' savā laukumā itin pārliecinoši ar 5:2 pieveica ''EHC Biel-Bienne''. Uzvarētāju sastāvā visu spēli vārtus sargāja Elvis Merzļikins, tiekot galā ar 29 no 31 pretinieku izdarītajiem metieniem pa vārtiem.

''ZSC Lions'' ar Ronaldu Ķēniņu sastāvā ar 1:4 viesos piekāpās ''Davos''. Latvijas uzbrucējs vienu reizi meta pa vārtiem, nopelnīja četras soda minūtes un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Savukārt visvēlāk spēle noslēdzās Ivaram Punnenovam, kura ''SCL Tigers'' papildlaikā ar 4:3 uzvarēja ''Lausanne''. Ivars tika galā ar 38 no 41 pretinieku izdarītajiem metieniem pa vārtiem.

Krievijas hokeja čempionātā (VHL) pie uzvaras ticis Edgars Siksna, kura pārstāvētā Karagandas ''Saryarka'' ar 4:2 pieveica ''Tsen Tou''. Edgars uz ledus pavadīja 19:56 minūtes, atdeva rezultatīvu piespēli ceturtajos vārtos, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

20 gadus vecā Eduarda Hugo Jansona Almetjevskas ''Neftyannik'' ar 1:4 savā laukumā piekāpās Čeļabinskas ''Chelmet''. Jansons uz ledus pavadīja 12:51 minūti, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un pamanījās spēli pabeigt ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens.

Latvijas uzbrucēji Gatis Sprukts un Gatis Šišļaņņikovs ar neko ievērības cienīgu pēcspēles protokolā nav izcēlušies Alpu hokeja līgas spēlē, bet viņu pārstāvētā ''EC 'Die Adler' Stadtwerke Kitzbühel'' ar 1:3 zaudēja ''Rittner Buam''.

Zviedrijas spēcīgākajā čempionātā savas komandas ceturtajā uzbrucēju trijniekā spēlēja Rodrigo Ābols, kuram izcelties neizdevās, bet ''Orebro'' ar 2:1 papildlaikā pieveica ''Linkopings''.

Zviedrijas ''Allsvenskan'' Maksima Ponomarenko ''Timra'' ar 5:2 viesos sagrāva ''Sodertalje''. 1997. gadā dzimušais Latvijas aizsargs spēlēja savas komandas ceturtajā maiņā un pie rezultativitātes punktiem netika.

Ungārijas spēcīgākajā čempionātā Maksima Širokova ''ASC Corona 2010 Brașov'' apspēlēja DAB. Maksims šajā spēlē gan palika bez rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
Supreme Hockey League - Game summary
FlashScore.com: Live Soccer Scores, Livescore
Supreme Hockey League - Game summary
Örebro stängde ner Linköping igen - SHL.se
erstebankliga.at
https://www.sihf.ch/de/game-center/...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-07 23:45, pirms 7 gadiem
Birziņš un Upītis šovakar Anglijā rezultatīvi

  +3 [+] [-]

, 2017-10-08 02:41, pirms 7 gadiem
Merzļikins vēljoprojām līmenī spēcīgākajā eiropas līgā, prieks par Latvijas labāko hokejistu, šobrīd.