Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Lipsbergam vārti un piespēle, Ķēniņš rezultatīvs, Jevpalovs negatīvs

Lipsbergam vārti un piespēle, Ķēniņš rezultatīvs, Jevpalovs negatīvs
Ronalds Ķēniņš
Foto: Jutikas "Comets"

Naktī no trešdienas uz ceturtdienu Amerikas hokeja līgā (AHL) spēlēs Rolands Ķēniņš ar rezultatīvu piespēli kaldināja “Comets” uzvaru pār “Senators”, savukārt Ņikitas Jevpalovam pārstāvētā Sanhosē “Barracuda” izsēja divu vārtu pārsvaru, rezultātā piekāpjoties Sanantonio “Rampage” vienībai, bet Austrumkrasta līgā (ECHL) Roberts Lipsbergs ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzēja sakaut "Thunder" (5:1)

Uzvaru Amerikas hokeja līgā izcīnījusi Ronalda Ķēniņa pārstāvētā “Comets”, kas ar rezultātu 4:2 pārspēja “Senators” hokejistus. Ķēniņš šonakt izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, rezultatīvi asistēja komandas biedram pirmajā vārtu guvumā un nopelnījā pozitīvu lietderības koeficientu +1. “Comets” šobrīd ar 83 izcīnītiem punktiem ieņem trešo vietu Ziemeļu divīzijā, bet 25 gadus vecais latviešu uzbrucējs šosezon 39 spēlēs izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt zaudējumu piedzīvoja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda", kas pēc pirmās trešdaļas atradās vadībā, tomēr izsēja divu vārtu pārsvaru un papildlaikā atzina Sanantonio "Rampage" pārākumu (3:4). Jevpalovs izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, maču no noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu - 1. "Barracuda" šosezon ar 68 punktiem ieņem ceturto vietu Klusā okeāna divīzijā.

Bet Austrumkrasta līgā (ECHL) pie panākuma tika Tulsas "Oilers”, kas ar rezultātu 5:1 apspēlēja “Thunder” vienību. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Roberts Lipsbergs, spēli pabeidzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. “Oilers” ar 73 izcīnītiem punktiem ieņem trešo vietu Centrālajā divīzijā.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page

  +1 [+] [-]

, 2016-04-07 09:45, pirms 9 gadiem
A kas ar pujaca rakstu? Viņa komanda vakar uzvarēja 4:1

     [+] [-]

, 2016-04-07 11:43, pirms 9 gadiem
2014.gadaa, Lipsbergs Pasaules chempionaataa tika iespeeleets 2.mainaa kopaa ar Girgensonu...
Neesmu dzirdeejis, vai ar vinu reekinaas izlases kontekstaa?

     [+] [-]

, 2016-04-07 14:31, pirms 9 gadiem
Jau vairāk nekā 10 gadus ECHL nav Austrumkrasta hokeja līga...

     [+] [-]

, 2016-04-07 19:23, pirms 9 gadiem
ANDZA84 rakstīja: 2014.gadaa, Lipsbergs Pasaules chempionaataa tika iespeeleets 2.mainaa kopaa ar Girgensonu...
Neesmu dzirdeejis, vai ar vinu reekinaas izlases kontekstaa?
Lipsbergam pāreja uz pro hokeju nav bijusi pārāk rožaina. Izlases kontekstā vienīgais prieks, ka iekš tā ECHL ir tomēr progress kaut kāds vērojams, bet šobrīd par 2. maiņu nevar īsti runāt.

Ja tagad būtu Latvijā, tad nometnē varētu sisties par 4. maiņu vai 13. uzbrucēja vietu.

Bet tā viņš diezgan atgādina Jekimovu pēc spēles stila un kvalitātes.