Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņa "Lions" uzvar, sērijā panāk 3-0

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Ķēniņa "Lions" uzvar, sērijā panāk 3-0
Ronalds Ķēniņš
Foto: www.zsclions.ch

Šveices hokeja līgas ietvaros Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" šovakar tikās ar HC Davosas vienību jau trešajā pirmās play-off kārtas sērijas spēlē, izcīnot arī trešo uzvaru pēc kārtas, pārspējot pretiniekus ar 2:1. Norvēģijā Aleksandra Macijevska "Stjernen" ar 1:4 piedzīvoja otro zaudējumu Lorenskogas vienībai, taču jau otro spēli bez Roberta Jekimova ierindā šovakar aizvadīja "SaiPa", kas ar 3:2 triumfēja pār Oulu "Karpat".

"Lions" izcīna trešo uzvaru

Pārliecinošu sniegumu turpina demonstrēt Cīrihes "Lions", kas šovakar ar 2:1 apspēlēja Davosas hokejistus. Pirmos vārtus cīrihieši guva mača otrajā periodā, kad rezultātu atklāja Tibo Monē. Jau drīz vien 2:0 panāca Džefs Tambelini, taču pretiniekiem vienus vārtus izdevās atgūt vien pašā mača izskaņā, kad precīzs bija Reto Von Arkss.

Ronalds Ķēniņš maču aizvadīja "Lions" trešajā uzbrucēju virknējumā. Nākamo un iespējams izšķirošo sērijas spēli abas komandas aizvadīs parīt, 8. martā.

Macijevska klubs piedzīvo otro zaudējumu

Otro zaudējumu Norvēģijas hokeja līgas play-off pirmajā kārtā piedzīvojusi Aleksandra Macijevska pārstāvētā "Stjernen", kas atzina Lorenskogas pārākumu ar 1:4. Par mača lūzuma punktu uzskatāms otrā perioda ievads, kad ar 43 sekunžu intervālu divus vārtus izdevās gūt Matsam Froshaugam, no 1:0 panākot 3:0.

Latvijas uzbrucējs maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1", kā arī diviem pa pretinieku vārtiem izdarītiem metieniem. Nākamo sērijas spēli abi klubi aizvadīs parīt, 8. martā. Atgādināsim, ka rezultāts sērijā pašlaik ir 2-0 Lorenskogas labā.

Izmantotie resursi:
ZSC Lions: Welcome to the official Site of...
pointstreak.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-03-07 10:57, pirms 12 gadiem
lai tik spele sveice,limenis tur pietiekosi auksts,3-0 serija pret davosu,klubu kas vineja dinamo.

     [+] [-]

, 2012-03-07 12:53, pirms 12 gadiem
uz izlasi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-03-07 15:17, pirms 12 gadiem
Tu domaa, ka vinshs var nenaakt uz tavu dinamo, jo Shveicee ir auksts?
extremists rakstīja: lai tik spele sveice,limenis tur pietiekosi auksts,3-0 serija pret davosu,klubu kas vineja dinamo.