Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

E.Kulda rezultatīvs trešajā spēlē pēc kārtas, "Oil Kings" uzvar "Giants"

E.Kulda rezultatīvs trešajā spēlē pēc kārtas, "Oil Kings" uzvar "Giants"
Edgars Kulda (nr.23)
Foto: www.oilkings.ca

Kārtējo rezultatīvo spēli Rietumu hokeja līgā (WHL) aizvadījis Latvijas uzbrucējs Edgars Kulda. Nepilnus 19 gadus vecais hokejists nopelnīja rezultativitātes punktu trešajā spēlē pēc kārtas, šoreiz ar piespēli palīdzot Edmontonas "Oil Kings" ar 3:0 pārspēt Vankūveras "Giants".

18 gadus vecais uzbrucējs Edgars Kulda izcēlies ar rezultatīvu piespēli WHL spēlē, palīdzot Edmontonas "Oil Kings" ar 3:0 uzveikt Vankūveras "Giants". Latvijas hokejists asistēja Kērtisam Lacaram "Oil Kings" trešo vārtu guvumā trešā perioda 15.minūtē.

18 spēlēs E.Kulda jau ir izcēlies ar 12 (4+8) punktiem. Uzbrucējs ir bijis rezultatīvs pēdējās trīs spēlēs, kā arī sešos no pēdējiem septiņiem mačiem.

"Oil Kings" ar 21 punktu 18 spēlēs ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē. WHL cīnās vēl divi Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi – Riharda Bukarta pārstāvētais Brendonas "Wheat Kings" ir astotajā vietā Austrumu konferencē, savukārt Roberts Lipsbergs un Sietlas "Thunderbirds" ir piektie rietumos.

Izmantotie resursi:
WHL Network

     [+] [-]

, 2013-11-06 19:37, pirms 11 gadiem
maladec