Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam piespēle, Džeriņam vārti, Sprukts debitē ar punktu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņam piespēle, Džeriņam vārti, Sprukts debitē ar punktu
Gatis Sprukts. Foto: hcdonbass.com

Piektdienas vakarā Austrijas atklātajā čempionātā ar vārtiem izcēlās Andris Džeriņš un Ņikita Jevpalovs, Doņeckas "Donbass" rindās ar piespēli debitēja Gatis Sprukts, bet Kaspara Daugaviņa piespēle neglāba Berni no zaudējuma.

Šveice

• Trīs uzvaru sērija pārtrūka "Bern", kas viesos ar 2:6 zaudēja "Biel". Kaspars Daugaviņš spēlēja otrās maiņas centrā un asistēja Bernes pirmajos vārtos, tobrīd panākot 1:1. Viņa kontā arī viens metiens, +1 lietderība un 50% iemetienos. Jāpiezīmē, ka Daugaviņš nospēlēja tikai nepilnas astoņas minūtes.

VIDEO: Daugaviņš asistē un gūst savainojumu

• "Lausanne" ar 1:4 viesos piekāpās "Davos". Ronalds Ķēniņš spēlēja otrajā maiņā, 18 minūtēs izdarīja vienu metienu un tika pie -3 lietderības koeficienta.

• Ženēvas "Servette" izbraukumā ar 1:3 atzina "Fribourg-Gotteron" pārākumu. Deniss Smirnovs spēlēja kā trešās maiņas centrs, nepilnās deviņās minūtēs izdarot divus metienus, nopelnot noraidījumu un zaudējot visos trīs iemetienos. Sandis Smons bija septītā aizsarga lomā un nospēlēja tikai četras minūtes.

• "SCL Tigers" viesos zaudēja "Rapperswil-Jona Lakers" – 3:4. Ivars Punnenovs atvairīja 32 no 36 metieniem, bet Rihards Melnalksnis, kurš bija pieteikts kā 13. uzbrucējs, trīs minūšu laikā tika pie +1 lietderības koeficienta.

Čehija

• "Česke Budejovice" savā laukumā atzina Pardubices "Dynamo" pārākumu – 2:3. Kristofers Bindulis 19 ar pusi minūtēs izdarīja vienu metienu un nopelnīja +1 lietderības koeficientu.

• "Mlada Boleslav" viesos tika galā ar Vītkovices "Ridera" – 2:1. Māris Bičevskis uz ledus pavadīja 14 minūtes, bloķēja trīs metienus, izpildīja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja 44% iemetienu. Pretinieku nometnē Guntis Galviņš 21 minūtē divreiz meta pa vārtiem, bet Roberts Bukarts joprojām nespēlē.

• Plzeņas "Škoda" izbraukumā ar 1:2 piekāpās Brno "Cometa". Mārtiņš Dzierkals 17 minūtēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

• Zlīnas "PSG Berani" viesos cieta 1:4 zaudējumu pret Karlovi Varu "Energie". Roberts Mamčics nepilnās 20 minūtēs izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un nopelnīja -1 lietderību.

Ukraina

• Doņeckas "Donbass" savā laukumā tika galā ar Kijevas "Sokol" – 6:4. Debijas spēlē pie sava pirmā punkta tika Gatis Sprukts, kurš spēlēja trešajā maiņā. Viņam sākotnēji tika ieskaitīti vārti, bet vēlāk sekoja izmaiņas. Rezultatīvs ar vienu piespēli bija arī Oļegs Šišļaņņikovs, bet Jānis Voris nebija pieteikts.

ICEHL

• VSV ar 2:3 pagarinājumā zaudēja Insbrukas "Die Haie". Otrās maiņas uzbrucējs Renārs Krastenbergs izdarīja divus metienus un nopelnīja +1 lietderības koeficientu.

• Dornbirnas "Bulldogs" viesos ar 3:4 pagarinājumā piekāpās KAC. Ņikita Jevpalovs guva mača pirmos vārtus. Viņa kontā divi metieni pa vārtiem un +1 lietderība.

• Lincas "Black Wings" ar 2:3 bullīšos zaudēja pret Vīnes "Capitals". Pirmās maiņas centrs Andris Džeriņš izcēlās ar vārtiem, kas bija pēdējie pamatlaikā. Viņš kopā izdarīja piecus metienus un ieguva +1 lietderību.

VHL

• Penzas "Dizel" ar 1:3 piekāpās Maskavas "Zvezda". Eduards Jansons 17:34 minūtēs izdarīja divus metienus un nopelnīja divas soda minūtes.

Slovākija

• Līdere Bratislavas "Slovan" mājās ar 0:2 piekāpās "Zvolen", Kristers Gudļevskis nespēlēja.