Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldas "IceCaps" pārtrauc zaudējumu sēriju

Andrejs Siliņš

Kuldas "IceCaps" pārtrauc zaudējumu sēriju
Artūrs Kulda
Foto: Jeff Parsons

Zaudējumu sēriju Amerikas Hokeja līgā (AHL) naktī uz pirmdienu pārtrauca Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas "IceCaps", kas viesos ar rezultātu 5:2 sakāva Binhemtonas "Senators". Citi Latvijas hokejisti savu komandu sastāvos laukumā nedevās.

"IceCaps" aizvadīja sesto izbraukuma spēli pēc kārtas, bet trīs iepriekšējās cīņas komandai bija noslēgušās neveiksmīgi. Melno sēriju izdevās pārtraukt šonakt. "IceCaps" spieda visas spēles garumā, taču izšķirošo izrāvienu izdevās veikt vien pēdējā trešdaļā. Minūtes laikā gūstot divus vārtus un vēlāk tukšos vārtos iemetot vēl vienus, "IceCaps" izcīnīja uzvaru pār "Senators" - 5:2.

Latvijas aizsargs Artūrs Kulda uzvarētāju rindās ar rezultativitāti neizcēlās, toties izdarīja divus metienus pa vārtiem, saņēma divas soda minūtes (otrās trešdaļas sākumā par turēšanu), kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+1), jo laukumā atradās pēdējo vārtu gūšanas brīdī.

"IceCaps" priekšā vēl pēdējā, pēc skaita septītā, izbraukuma spēle, bet tad sekos sešu mājas spēļu sērija. Komanda ar 75 punktiem ieņem otro vietu Austrumu konferencē, taču tā aizvadījusi par četrām spēlēm mazāk nekā pirmajā pozīcijā esošā Norfolkas "Admirals" (81).

Ne Oskars Bārtulis, ne Raitis Ivanāns savu komandu sastāvos laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja