Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Komuls gūst pirmos vārtus ECHL, Bukartam pirmās zvaigznes gods

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Komuls gūst pirmos vārtus ECHL, Bukartam pirmās zvaigznes gods
Markuss Komuls ar komandas biedriem. Foto: Lions de Trois-Rivières

Pirmos vārtus Ziemeļamerikas profesionālajā karjerā guvis 25 gadus vecais aizsargs Markuss Komuls, kurš ECHL kaldināja komandas uzvaru. Kanādas junioros produktīva spēle Rodžeram Bukartam un Ērikam Mateiko.

AHL

Abotsfordas "Canucks" savā laukumā ar 2:5 zaudēja Hendersonas "Silver Knights". Artūrs Šilovs spēli vēroja no malas, bet viņa kolēģis Ņikita Tolopilo atvairīja 18 no 22 metieniem.

Vilksbēras/Skrentonas "Penguins" savā laukumā ar 2:1 pieveica Hēršijas "Bears". Raivis Ansons turpina ārstēties no savainojuma. Uzbrucējs tuvākajā laikā varētu atgriezties apritē.

ECHL

"Trois-Rivieres Lions" savā laukumā ar 4:1 pieveica Ņūfaundlendas "Growlers". Markuss Komuls guva mājinieku noslēdzošos vārtus. Aizsargam tas bija karjeras pirmais vārtu guvums ECHL. Šosezon piecās spēlēs viņš iekrājis 1+0, bet pagājušajā sezonā 11 mačos atzīmējās ar 0+3.

Atlantas "Gladiators" savā laukumā ar 5:3 pieveica Džeksonvilas "Icemen". Gustavs Grigals spēles lielāko daļu pavadīja rezervē, bet otrā perioda beigās uz pusotru minūti devās sargāt "Gladiators" vārtus un tika galā ar vienu metienu.

Aidaho "Steelheads" savā laukumā pārspēja Vičitas "Thunder" – 5:4 pagarinājumā. Jānis Švanenbergs izdarīja vienu metienu.

QMJHL

"Saint John Sea Dogs" savā laukumā tika galā ar "Acadie-Bathurst Titan" – 6:4. Ēriks Mateiko uzvaru kaldināja ar vārtiem un divām piespēlēm. Uzbrucējs izdarīja četrus metienus un trīs spēka paņēmienus, uzvarēja 60% iemetienu un nopelnīja +2 lietderību. 14 mačos Mateiko izcēlies ar 14 (6+8) punktiem.

"Charlottetown Islanders" viesos piekāpās "Rouyn-Noranda Huskies" – 4:8. Aksels Ozols sāka rezervē, bet vārtos devās uzreiz pēc tam, kad "Huskies" panāca 4:2. 37:30 minūtēs Ozols atvairīja 23 no 27 metieniem.

"Baie-Comeau Drakkar" izbraukumā ar 5:3 uzveica "Blainville-Boisbriand Armada". Latviešu duelis izpalika – nespēlēja ne Niks Feņenko, ne Kristers Ansons.

WHL

"Wenatchee Wild" savā laukumā ar 3:2 pieveica Vankūveras "Giants". Rodžers Bukarts uzvaru kaldināja ar diviem vārtiem, tiekot atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Abas ripas viņš iemeta trešajā periodā, uzvaras – 49. minūtē. Bukarts izdarīja piecus metienus un nopelnīja +2 lietderības koeficientu. 16 spēlēs viņa kontā ir četri vārti un septiņi punkti.

"Medicine Hat Tigers" savā laukumā ar 3:4 pagarinājumā piekāpās "Lethbridge Hurricanes". Bogdans Hodass izdarīja vienu metienu un neveiksmē nopelnīja +1 lietderības koeficientu.

OHL

Sārnijas "Sting" savā laukumā ar 4:6 atzina "Owen Sound Attack" pārākumu. Sandis Vilmanis izdarīja vienu metienu. Viņa kontā pēc 14 spēlēm ir 16 punkti.

USHL

Medisonas "Capitols" savā laukumā izrēķinājās ar Omahas "Lancers" – 6:1. Patriks Bērziņš atvairīja 34 no 35 metieniem un tika atzīts par spēles otro zvaigzni. Rainers Rullers izdarīja vienu metienu.

"Des Moines Buccaneers" savā laukumā ar 4:5 pagarinājumā zaudēja "Muskegon Lumberjacs". Dāvis Borozinskis neveiksmē atdeva divas rezultatīvas piespēles, izdarīja trīs metienus un savāca sešas soda minūtes. 12 spēlēs uzbrucējs guvis 11 (4+7) punktus.

NCAA

"St. Lawrence" izbraukumā ar 5:2 pieveica "Ferris State". Fēlikss Gavars uzvaru kaldināja ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, turklāt tieši latvieša vārtu guvums kļuva par uzvaras, izceļoties 28. minūtē.

"Alaska-Fairbanks" savā laukumā ar 6:1 pieveica "Alaska-Anchorage". Arvils Bergmanis atdeva divas rezultatīvas piespēles. Aizsargs spēli pabeidza ar +4 lietderības koeficientu, diviem metieniem pa vārtiem un divām soda minūtēm.

"New Hampshire" un "Providence" duelī uzvarētājs netika noskaidrots – 1:1. Martins Laviņš rezultatīvi piespēlēja komandas pirmajos vārtos, izdarīja divus metienus, nopelnīja divas soda minūtes un +1 lietderību. Kristaps Skrastiņš izdarīja divus metienus.

"Niagara" ar 2:3 piekāpās "Air Force". Gļebs Prohorenkovs atdeva rezultatīvu piespēli.

  +3 [+] [-]

, 2023-11-04 09:37, pirms 8 mēnešiem
Lindai Rullei vārti sieviešu NCAA - https://youtu.be/VNIZkARvwHU

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 09:40, pirms 8 mēnešiem
Fēliksa Gavara vārti NCAA - https://youtu.be/l8BkT1TpG4w

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 09:50, pirms 8 mēnešiem
Ērika Mateiko vārti QMJHL - https://youtu.be/-nUGbr7xfTk

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 10:30, pirms 8 mēnešiem
Rodžera Bukarta 2 vārti - https://youtu.be/6FX8qIahF7U

     [+] [-]

, 2023-11-04 12:28, pirms 8 mēnešiem
Markusa Komula vārti ECHL - https://youtu.be/0lBfCLcWEMY

     [+] [-]

, 2023-11-04 15:29, pirms 8 mēnešiem
Borozinskis tāds nenovērtēts no mūsu jauniešu izlases treneriem, džeks mauc labā līgā, bet uz izlasi neņem vai spēlē kā 13. uzbrucējs

     [+] [-]

, 2023-11-05 09:22, pirms 8 mēnešiem
Jautājums speciālistiem-
Kurš labāks hokejists - Markus Komuls vai Miks Komuls ?