Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Wheat Kings" aizmaina Bukarta konkurentu uz vietu sastāvā

Rolands Eliņš

"Wheat Kings" aizmaina Bukarta konkurentu uz vietu sastāvā
Rihards Bukarts
Foto no sportista personīgā arhīva

Rietumu hokeja līgas (WHL) komanda Brendonas "Wheat Kings" atrisinājusi leģionāru ierobežojuma problēmu un aizmainījusi čehu uzbrucēju Ričards Neježčlebu, tādējādi izrādot uzticību latviešu hokejistam Rihardam Bukartam.

Rihards Bukarts jauno WHL sezonu bija uzsācis lieliski un ielauzies līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, taču nesen nokļuva pamatīgas problēmas priekšā, jo no AHL uz Brendonas komandu tika atsūtīts 20 gadus vecais čehu uzbrucējs Ričards Neježčlebs. Viņš NHL draftā izvēlēts piektajā kārtā, un leģionāra ierobežojuma dēļ Bukarts pāris spēlēs bija spiests palikt malā, un gluži vietā bija jautājums, vai šādā situācijā Bukarts palika Brendonā.

Taču šovakar problēmu atrisinājusi "Wheat Kings" vadība, kura publiski paziņojusi par savu atbalstu Bukartam un aizmainījusi Neježčlebu uz Trisitijas "Americans" pret izvēles tiesībām nākamo gadu draftos. "Novēlam Ričardam visu to labāko un esam ļoti priecīgi turpināt sezonu ar Rihardu Bukartu un Ivanu Provorovu kā diviem mūsu leģionāriem," sacījis komandas galvenais treneris Kellijs Makkrimnons.

Bukarts ir "Wheat Kings" rezultatīvākais spēlētājs šajā sezonā ar 26 punktiem (9+17) 16 spēlēs un savu nākamo spēli aizvadīs naktī uz sestdienu.

Tikmēr okeāna šajā pusē, Krievijas Augstākajā līgā (VHL), spēli aizvadījis Mārtiņš Jakovļevs, kurš palīdzēja "Yermak" ar 6:3 pieveikt "Kuban". Ar punktiem gan viņš neizcēlās, taču aizvadīja spēli pirmajā aizsargu pārī.

Kazahstānā Māris Jučers un Raimonds Vilkoits nespēja glābt "Beibarys" no zaudējuma "Ertic" (2:3 papildlaikā). Jučers bija komandas vārtos visu spēli un pirmos divus vārtus ielaida mača pirmajās 12 minūtēs, bet Vilkoits ar punktiem neizcēlās. Artūra Salijas un Rustama Begova pārstāvētais Karagandas "Berkut" cieta sauso zaudējumu pret "Almati". Kopvērtējumā "Berkut" ieņem droši priekšpēdējo vietu, bet "Beibarys" šobrīd ir ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
WHEAT KINGS DEAL IMPORT
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
КАЗАХСТАНСКАЯ ФЕДЕРАЦИЯ ХОККЕЯ С ШАЙБОЙ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-04 22:36, pirms 10 gadiem
Kā Vilkoits var izcelties ar punktiem un glābt Beibarys nespēlējot?
pie tam kaut kur pavīdēja info, ka viņam vairs nav komandā...
p.s. Begovs šodien ar nespēlēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-04 23:01, pirms 10 gadiem
Bukartam atvērās šosezon! Novēlu TOP3 punktu guvējos palikt arī sezonas beigās + labs sniegums PO un draftam nevajadzētu izpalikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-11-05 08:43, pirms 10 gadiem
Bukarts ir arī rezultatīvākais visā līgā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-11-05 10:10, pirms 10 gadiem
pūce rakstīja: Bukarts ir arī rezultatīvākais visā līgā
4. rezultatīvākais WHL Network .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja