Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

A.Širokovam otrie vārti sezonā

Andrejs Siliņš

A.Širokovam otrie vārti sezonā
Aleksejs Širokovs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Otros vārtus jaunajā sezonā pirmdien guva Aleksejs Širokovs, tiesa, viņa pārstāvētā "Neftyanik" piedzīvoja zaudējumu Krievijas augstākajā līgā (VHL), ar rezultātu 3:4 piekāpjoties "Chelmet".

Šodien VHL spēles aizvadīja trīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. "Neftyanik" ar 3:4 piekāpās "Chelmet", bet "Neftyanik" trešos vārtus spēles 39. minūtē guva Aleksejs Širokovs, realizējot skaitlisko vairākumu. Uz to brīdi komanda izvirzījās vadībā (3:2), tomēr atlikušajā laikā viesi guva divus bezatbildes vārtus, un "Neftyanik" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 3:4.

Širokovs spēlēja 11 minūtes un 31 sekundi, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja 12 no 17 iemetieniem un maču beidza ar negatīvu lietderības koeficientu (-1). Šajā sezonā "Neftyanik" kapteinis Širokovs guvis jau divus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

Citā mačā "Buran" mājās ar 2:5 piekāpās "Toros", bet Rolands Gritāns nepilnās 20 laukumā pavadītajās minūtēs izcēlās ar diviem metieniem pa vārtiemun tika pie negatīva koeficienta (-1). Vēl vienā mačā "SaryArka" ar 2:1 pēcspēles metienos pieveica Sanktpēterburgas "Dynamo". Uzvarētāju rindās Edgars Siksna 17 minūtēs sakrāja negatīvu koeficientu (-1).

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт