Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmaks rezultatīvi palīdz pagarināt sēriju, Vilmaņa komanda panāk 2-2 OHL pusfinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tralmaks rezultatīvi palīdz pagarināt sēriju, Vilmaņa komanda panāk 2-2 OHL pusfinālā
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas astotdaļfināla sērijā 1-2 panāca uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvētā Providensas "Bruins", izbraukumā apspēlējot (6:3) Hārtfordas "Wolf Pack".

Tralmaks rezultatīvi piespēlēja pirms Vinija Letjeri metiena tukšos vārtos pamatlaika izskaņā, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu +2. 26 gadus vecais hokejists savā otrajā spēlē Kaldera kausa izcīņā ieguva pirmo rezultativitātes punktu.

Šosezon kopumā aizvadītajās 30 cīņās latvietim 11 (6+5) punkti, kā arī kopumā desmit soda minūtes un lietderības koeficients +2.

No sezonas noslēgšanas izvairījās arī vārtsarga Artūra Šilova (šorīt spēli vēroja no rezervistu soliņa) pārstāvētā Abotsfordas "Canucks", savā laukumā pieveicot (3:2) ārpus pieteikuma atstātā aizsarga Kristiāna Rubīna komandu Kalgarī "Wranglers".

22 gadus vecā Šilova kolēģis Spensers Mārtins atvairīja 25 no 27 metieniem.

Abu minēto sēriju ceturtās kaujas norisināsies sestdienas naktī un rītā.

Ontārio Hokeja līgas (OHL) pusfināla sērijā no 0-2 atspēlējusies uzbrucēja Sanda Vilmaņa vienība Sārnijas "Sting", šonakt savā laukumā apspēlējot (6:3) Londonas "Knights".

Izmantotie avoti:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://ontariohockeyleague.com/gam...

     [+] [-]

, 2023-05-04 15:27, pirms gada
Tralmaks var spēlēt labi,bet tas ne ko nemaina ,jo biedram Harim viņš nepatīk,jo viņam vajag tos ,kas kombinē aiz vārtiem un pie bortiem nevis bliež fizisko hokeju.

     [+] [-]

, 2023-05-04 16:02, pirms gada
coffijs rakstīja: Tralmaks var spēlēt labi,bet tas ne ko nemaina ,jo biedram Harim viņš nepatīk,jo viņam vajag tos ,kas kombinē aiz vārtiem un pie bortiem nevis bliež fizisko hokeju.
Vītoliņš šogad ir teicis, ka negaida Tralmaku? Kandidātu sarakstā bija. Pērn jau gribēdams Tralmaks nevarēja, bija trauma.

     [+] [-]

, 2023-05-04 19:48, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Vītoliņš šogad ir teicis, ka negaida Tralmaku? Kandidātu sarakstā bija. Pērn jau gribēdams Tralmaks nevarēja, bija trauma.
Ir teicis.

     [+] [-]

, 2023-05-05 07:41, pirms gada
Ko tur cepties, ja nē tad nē!

     [+] [-]

, 2023-05-05 12:50, pirms gada
Girgijs rakstīja: Ko tur cepties, ja nē tad nē!
Cepiens tāpēc ,ka Tralmaks AHL spēlē praktiski tādā pat līmenī kā Balcers tikai vienu gaida otru nē.