Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Sandim Vilmanim kārtējie vārti, Balinskim viens metiens uz vārtiem AHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Sandim Vilmanim kārtējie vārti, Balinskim viens metiens uz vārtiem AHL
Sandis Vilmanis (vidū). Foto: North Bay Batallion

Naktī uz svētdienu Ziemeļamerikas hokeja līgu ietvaros vārtus Ontārio līgā vārtus guva Sandis Vilmanis, bet citos turnīros rezultatīvi piespēlēja Markuss Komuls, Bogdans Hodass un Niks Feņenko. Amerikas hokeja līgā Uvim Balinskim viens metiens zaudējumā, bet Artūrs Šilovs palika rezervē kluba uzvarā.

AHL

• Zaudēja Uvja Balinska Šarlotes ‘’Checkers’’, kas ar 2:4 atzina Providensas ‘’Bruins’’ pārākumu. Balinskim viens metiens uz vārtiem un negatīva lietderība (-2). ‘’Checkers’’ piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, ar 46 punktiem Atlantijas divīzijā ieņemot sesto vietu.

• Abotsfordas ‘’Canucks’’ uzvarā pār Sanhosē ‘’Barracuda’’ rezervē palika Artūrs Šilovs. Viņa komandas biedrs Ņikita Tolopilo atvairīja 24 no pretinieku izdarītajiem 26 metieniem. Ar 51 punktu ‘’Canucks’’ ieņem ceturto vietu Klusā okeāna divīzijā.

ECHL

• Austrumkrasta hokeja līgā zaudēja Markusa Komula ‘’Lions’’, kas ar 4:6 piekāpās Vorčesteras ‘’Raiders’’. Komuls otrā perioda sākumā rezultatīvi asistēja ‘’Lions’’ pirmajos gūtajos vārtos. Tāpat viņš izdarīja divus metienus uz vārtiem.

• Pēcspēles metienos uzvaru svinēja Dominika Marcinkēviča Adirondakas ‘’Thunder’’, kas ar 1:0 pieveica ‘’Royals’’. Marcinkēvičs mačā trīs reizes meta uz pretinieku vārtiem. Ar 65 punktiem ‘’Thunder’’ ir Austrumu konferences līdere.

USHL

• Zaudēja Rainera Rullera un Patrika Bērziņa Medisonas ‘’Capitals’’, kas ar 2:5 piekāpās Grīnbejas ‘’Gamblers’’. Bērziņš palika rezervē, bet Rulleram trīs metieni uz vārtiem un negatīva lietderība (-1). Ar 40 punktiem klubs Austrumu konferencē ieņem piekto vietu.

• Papildlaikā uzvarēja Dāvja Borozinska ‘’Buccaneers’’, kas ar 4:3 pārspēja ‘’Storm’’ komandu. Borozinskis statistikā atzīmējās ar negatīvu lietderību (-1). Ar 34 punktiem klubs Rietumu konferencē ieņem priekšpēdējo vietu.

OHL

• Uzvarēja Sanda Vilmaņa Nortbejas ‘’Batallion’’, kas ar 6:4 apspēlēja Brentfordas ‘’Bulldogs’’. Vilmanis otrā perioda vidū guva ‘’Batallion’’ ceturtos vārtus. Spēli uzbrucējs pabeidza ar pozitīvu lietderību (+2). Klubs svinēja trešo uzvaru pēc kārtas, Austrumu konferencē dalot līderes godu ar šīs spēles pretinieci.

WHL

• Rietumu hokeja līgā zaudēja Bogdana Hodasa ‘’Medicine Ice Tigers’’, kas ar 2:3 piekāpās ‘’Raiders’’ komandai. Hodass trešā perioda vidū rezultatīvi asistēja kluba otrajos gūtajos vārtos. Spēlē aizsargam arī divi metieni uz vārtiem. Ar 62 punktiem klubs Austrumu konferencē ieņem trešo vietu.

QMJHL

• Ar rezultatīvu piespēli ‘’Drakkar’’ uzvaru Kvebekas junioru līgā pār Kvebekas ‘’Remparts’’ (2:1) kaldināja Niks Feņenko. Viņš papildlaikā asistēja uzvaras vārtos. Spēlē Feņenko divi metieni uz vārtiem un pozitīva lietderība (+1).

NCAA

• Zaudēja Fēliksa Gavara ‘’Saints’’, kas ar 2:3 piekāpās ‘’Raiders’’ komandai. Gavaram astoņi metieni uz vārtiem un negatīva lietderība (-1).

• Zaudēja arī Arvila Bergmaņa Aļaskas ‘’Nanooks’’, kas ar 2:4 piekāpās Aļaskas ‘’Anchorage’’. Bergmanim viena rezultatīva piespēle, četri metieni uz vārtiem, viens uzvarēts iemetiens un pozitīva lietderība (+1).

• Uzvarēja Kristapa Skrastiņa un Martina Laviņa Ņūhempšīras ‘’Wildcats’’, kas ar 3:1 apspēlēja Merimekas ‘’Warriors’’. Skrastiņam 12 metieni uz vārtiem, septiņi uzvarēti iemetieni no 10, divi bloķēti metieni un negatīva lietderība (-1), bet Laviņam divi metieni, divi bloķēti metieni un negatīva lietderība (-1).

• Zaudēja Dana Ločmeļa Masačūsetas ‘’Minutemen’’, kas ar 0:1 atzina Meinas ‘’Black Bears’’ pārākumu. Ločmelim viens metiens uz vārtiem un uzvarēti pieci no deviņiem iemetieniem.

• Zaudēja arī Riharda Simanoviča Maiami komanda, ar 1:4 piekāpjoties Ziemeļdakotas ‘’Fighting Hawks’’. Simanovičam viens metiens uz vārtiem, divi bloķēti metieni un negatīva lietderība (-2).

• Uzvarēja Klāva Veinberga Kolorādo koledžas ‘’Tigers’’, kas ar 5:3 pieveica ‘’Huskies’’ komandu. Veinbergam trīs uzvarēti iemetieni no 12.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League
https://echl.com/
https://ushl.com/ht/#/daily-schedul...
https://chl.ca/ohl/gamecentre/26944/
https://chl.ca/whl/gamecentre/1020785/
https://chl.ca/lhjmq/en/gamecentre/...
https://www.uscho.com/gameday/

     [+] [-]

, 2024-02-04 17:16, pirms pusgada
Sanda Vilmaņa vārti - https://youtu.be/_TcVjKElyUQ