Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmakam devītie vārti Čehijā, Balcera gols vairākumā neglābj Cīrihi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Tralmakam devītie vārti Čehijā, Balcera gols vairākumā neglābj Cīrihi
Eduards Tralmaks. Foto: rytirikladno.cz

Latviešu hokejisti piektdienas vakarā aizvada mačus Eiropas vadošajās hokeja līgās. Eduards Tralmaks guva devītos vārtus Čehijas Ekstralīgā, bet ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās Jānis Jaks, Miks Tumānovs un Artūrs Andžāns. Rūdolfs Balcers guva vārtus skaitliskajā vairākumā.

Čehija

Roberta Bukarta pārstāvētā ''Vitkovice'' savā laukumā cieta sakāvi pret ''Trinec'' ar 3:6. Latviešu uzbrucējs nospēlēja 13:56 minūtes, izdarīja divus metienus, bloķēja vienu pretinieku metienu un nopelnīja +/- rādītāju plus viens.

Eduarda Tralmaka vārtu guvums neglāba ''Kladno'' no zaudējuma mājās pret Prāgas ''Sparta'' – 2:3. 26 gadus vecais Tralmaks savus devītos vārtus šajā sezonā guva trešā perioda vidū, uzstādīdams spēles galarezultātu. Tralmaka rēķinā arī pieci metieni pa vārtiem, uzvarēti četri no pieciem iemetieniem un +/- rādītājs plus divi.

• ''Mlada Boleslav'', ko pārstāv Edgars Kulda, viesos ar 1:2 atzina Brno ''Kometa'' pārākumu. Kuldam uz ledus nepilnas 13 minūtes, kurās trīs metieni pa vārtiem, uzvara vienā no sešiem iemetieniem, divas soda minūtes un bloķēts metiens.

Kristapa Zīles un Jāņa Jaka pārstāvētā ''Litvinov'' ar 2:5 izbraukumā zaudēja ''Liberec'' hokejistiem. Zīle nospēlēja 16:27 minūtes, to laikā izdarīdams divus spēka paņēmienus un bloķējot vienu pretinieku metienu. Viņam arī divas soda minūtes un +/- rādītājs mīnus viens. Jaks spēlēja 20:06 minūtes un rezultatīvi piespēlēja viesu pirmajā vārtu guvumā skaitliskajā vairākumā. Jakam arī viens spēka paņēmiens, divi metieni pa vārtiem, bloķēts metiens un +/- rādītājs mīnus divi.

Ralfa Freiberga ''Mountfield'' ar 4:1 savā laukumā svinēja uzvaru pār ''Ceske Budejovice''. Pieredzējušajam latviešu aizsargam laukumā pavadītas 17:09 minūtes, kuru laikā iespēts viens spēka paņēmiens, viens metiens pa vārtiem un divi bloķēti pretinieku metieni.

Šveice

Roberta Cjunska ''Lugano'' ar 4:5 izbraukumā atzina ''Ambri-Piotta'' pārākumu. Latvietim 5:31 minūtes uz ledus, uzvarēts viens no diviem iemetieniem, viens metiens pa vārtiem un +/- rādītājs mīnus divi.

Rūdolfs Balcers guva vārtus skaitliskajā vairākumā, taču tas neglāba Cīrihes hokejistus no zaudējuma viesos pret ''EHC Kloten'' – 2:4. Uzbrucējs nospēlēja 17:28 minūtes, kuru laikā izdarīja četrus metienus. Tāpat Balceram +/- rādītājs mīnus viens.

• Balcers šajā sezonā 20 mačos atzīmējies ar 17 punktiem - deviņi vārti un astoņas piespēles. Viņa pārstāvētā ''Zurich'' ar 42 punktiem ierindojas otrajā vietā Šveices čempionātā.

• ''Langnau Tigers'' un Oskars Lapinskis mājās pieveica ''Biel'' – 3:2. Lapinskis 15:02 atvēlētajās minūtēs uz ledus statistikas rādītājos neizcēlās.

Somija

• ''Mestis'' līgas spēlē Anrī Ravinska ''Kettera'' mājās sakāva ''Kiekko-Espoo'' – 4:0. Latvietim 16:50 spēlēto minūšu laikā četri metieni pa vārtiem un +/- rādītājs plus viens.

• Citā ''Mestis'' līgas mačā Ērika Vītola, Mika Tumanova un Artūra Andžāna pārstāvētā ''KeuPa'' tika pie uzvaras pār ''Hokki'' ar 4:3. Vārtsargs Vītols atvairīja 25 no 28 pretinieku metieniem, bet Tumanovs un Andžāns katrs iekrāja pa rezultatīvai piespēlei, to paveicot mājinieku otrajā vārtu guvumā. Tumanovam uz ledus 24 minūtes, divi metieni un +/- rādītājs plus divi, bet Andžānam spēlētas 25:17 minūtes un +/- rādītājs plus viens.

Slovākija

Roberts Mamčics rezultatīvi piespēlēja ''Nove Zamky'' uzvarā pār ''Banska Bystrica'' ar 4:1. Aizsargs spēlēja 18:07 minūtes, izpildīja trīs metienus un nopelnīja +/- rādītāju plus trīs.

• ''Liptovsky Mikulas'', kuras rindās spēlē Haralds Egle, ar 1:4 izbraukumā atzina ''Kosice'' pārākumu. Uzbrucējam nospēlētajās 19:54 minūtēs divi metieni pa vārtiem un +/- rādītājs mīnus viens.

Vitālija Pavlova pārstāvētā ''HC 19 Humenne'' mājās tika pie uzvaras pār ''Poprad'' ar 4:3. Latvietim atvēlētajās 11:57 minūtēs +/- rādītājs mīnus viens, metiens pa vārtiem un uzvarēti seši no 11 metieniem.

Kaspara Daugaviņa un Kristofera Binduļa ''Michalovce'' pirmā izvirzījās vadībā mača pirmajā minūtē, taču viesos zaudēja Trencīnas ''Dukla'' – 1:4. Daugaviņa rēķinā 16:03 minūtēs divi metieni, uzvarēti trīs no sešiem iemetieniem un +/- rādītājs mīnus viens. Bindulis spēlēja 15:15 minūtes, izpelnījās noraidījumu un iekrāja +/- rādītāju mīnus divi.

Zviedrija

• Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā jeb ''HockeyAllsvenskan'' Mika Indraša un Kārļa Čukstes ''Brynas'' ar 3:1 viesos uzveica ''Almtuna''. Indrašis spēlēja 16:24 minūtes, divreiz meta pa vārtiem, izpelnījās divminūtes noraidījumu un +/- rādītāju mīnus viens. Čukstem 19:56 minūtēs viens metiens, divas soda minūtes un neitrāls +/- rādītājs.

Georga Golovkova pārstāvētā ''Ostersund'' mājās cieta sakāvi pret AIK ar 2:5. Uzbrucējs 17:28 spēlētajās minūtēs atzīmējās ar +/- rādītāju mīnus divi.

Dānija

Andra Džeriņa un Oskara Cibuļska pārstāvētā Herningas ''Blue Fox'' Dānijas meistarsacīkšu mačā ar 4:1 pārspēja ''Rungsted''. Džeriņš pirmajā periodā izpelnījās 5+10 minūšu noraidījumu.

Austrija

Māris Bičevskis guva vārtus Austrijas ICE hokeja līgas spēlē, taču tas nepalīdzēja viņa pārstāvētajai Slovēnijas komandai ''Olimpija'' izbraukumā zaudēt Lincas ''Black Wings'' ar 2:4. Uzbrucēja kontā četri metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un +/- rādītājs mīnus viens.

• Citā Austrijas līgas mačā Artūra Kuldas ''Vilach'' savā laukumā ar 3:2 apspēlēja Grācas ''99ers''. Latviešu aizsargam divas soda minūtes un +/- rādītājs mīnus viens.

Vācija

• DEL līgā Kristers Gudļevskis kaldināja ''Bremerhaven'' uzvaru mājās pār ''Augsburger Panther'' – 3:2. Latviešu vārtsargs atvairīja 24 no 26 pretinieku metieniem. Gudļevska pārstāvētā komanda ir Vācijas DEL līgas vicelīdere. ''Bremerhaven'' tika pie septītās uzvaras pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.ice.hockey/en/
https://www.hockeyallsvenskan.se/
https://metalligaen.dk/
https://www.penny-del.org/startseite
https://www.sihf.ch/de/national-league
https://www.hokej.cz/
https://mestis.fi/fi/
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/

  +2 [+] [-]

, 2023-11-03 22:30, pirms 8 mēnešiem
Eduarda Tralmaka vārti - https://youtu.be/7yzhe6c0Vho

     [+] [-]

, 2023-11-03 23:11, pirms 8 mēnešiem
Tralmaks ir monstrs!

  +1 [+] [-]

, 2023-11-03 23:45, pirms 8 mēnešiem
Rolanda Vīgnera vārti Francijā - https://youtu.be/XIF4BCp7vtU

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 00:01, pirms 8 mēnešiem
Rūdolfa Polca vārti - https://youtu.be/QUk7Ze2xm5s

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 00:02, pirms 8 mēnešiem
Rūdolfa Balcera vārti - https://youtu.be/t_uBhJZmrAw

  +2 [+] [-]

, 2023-11-04 00:33, pirms 8 mēnešiem
Opā!
Biju palaidis garām ka E.Kulda pārgāja uz Extrsalīgu.
Vēl pagājušo sesdien biju uz Slāviju ,Chance līgā.
Edgars vēl spēlēja.
Nu tagad Prāgā vairs nav neviens latvietis.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 00:36, pirms 8 mēnešiem
Horni Mecholupy rakstīja: Opā!
Biju palaidis garām ka E.Kulda pārgāja uz Extrsalīgu.
Vēl pagājušo sesdien biju uz Slāviju ,Chance līgā.
Edgars vēl spēlēja.
Nu tagad Prāgā vairs nav neviens latvietis.
Arī biju palaidis garām. Kā rāda Eliteprospects, Kulda ir izīrēts uz Mlada Boleslav komandu. Taču transfēros nekas nebija uzrādīts par šo.

     [+] [-]

, 2023-11-04 00:42, pirms 8 mēnešiem
CalgaryFlames1 rakstīja: Arī biju palaidis garām. Kā rāda Eliteprospects, Kulda ir izīrēts uz Mlada Boleslav komandu. Taču transfēros nekas nebija uzrādīts par šo.
Nu labi ka tā. Slāvija ir pilnīgā pakaļā.
Bet nu es kā mazohists un Slāvists, tomēr šad un tad aizeju paskatīties.
Slavija do toho!!!

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 01:02, pirms 8 mēnešiem
Bičevska vārti - https://youtu.be/A20Tq_6oW70

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 02:03, pirms 8 mēnešiem
Tralmaks top3 snaiperis līgā.. tā turpinās varēs braukt atpakaļ uz štatiem nākamsezon

     [+] [-]

, 2023-11-04 02:47, pirms 8 mēnešiem
Jānis_LV rakstīja: Tralmaks top3 snaiperis līgā.. tā turpinās varēs braukt atpakaļ uz štatiem nākamsezon
Reāli čalis grib ātrāk prom no Eiropas!

  -3 [+] [-]

, 2023-11-04 08:07, pirms 8 mēnešiem
Jānis_LV rakstīja: Tralmaks top3 snaiperis līgā.. tā turpinās varēs braukt atpakaļ uz štatiem nākamsezon
Priekš kam? Izlases interesēs (pie tam vēl centra uzbrucējs) ir lai viņš paliek Eiropā, Čehijas Ekstralīga ir viens no labākajiem variantiem, bet NHL viņš tāpat netiks jeb arī labākajā gadījumā padarīs viņu tur par ceturtās maiņas čekeri, kurš reti kad atbrīvosies Pavasaros
Labāk lai turpina uguņot Čehijā un saglabā vārtu garšu priekš izlases!

     [+] [-]

, 2023-11-04 08:30, pirms 8 mēnešiem
Cerams, ka arī izlases pārbaudes spēlēs Tralmaks parādīs visu, ko spēj. Citādi, atkal galvenajos turnīros viņu atstās aiz borta.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-04 08:32, pirms 8 mēnešiem
Jānis_LV rakstīja: Tralmaks top3 snaiperis līgā.. tā turpinās varēs braukt atpakaļ uz štatiem nākamsezon
Nē, tur plāns ir cits, viņš jau šajā sezonā mēģināja tikt Zviedrijā vai Šveicē, bet neizdevās. Skaidrs, ka pēc šīs sezonas viņš tur ɓūs. Čehija nav viņa līmenis, jāsper solis uz priekšu.
Nu jau centri mums ir ļoti pieklājīgi izlasei, vairs nav tie laiki, ka Indrašim jāliek centrā skriet. Ābols, Batņa, Tralmaks, Zemgus, Teddy, Smirnovs, Ločmelis, Džeriņš. Pat ja nhl džeki netiek, tāpat ir ļoti pieklājīgi un 3 pirmie ir liela auguma.

  -2 [+] [-]

, 2023-11-04 09:03, pirms 8 mēnešiem
ej dillēs rakstīja: Cerams, ka arī izlases pārbaudes spēlēs Tralmaks parādīs visu, ko spēj. Citādi, atkal galvenajos turnīros viņu atstās aiz borta.
Ja tā turpinās, galvenajos turnīros noteikti nebūs aiz borta
Galvenais, lai nemēģina pa galvu pa kaklu skriet atpakaļ pāri Dīķim

  -2 [+] [-]

, 2023-11-04 09:04, pirms 8 mēnešiem
Rudiss rakstīja: Nē, tur plāns ir cits, viņš jau šajā sezonā mēģināja tikt Zviedrijā vai Šveicē, bet neizdevās. Skaidrs, ka pēc šīs sezonas viņš tur ɓūs. Čehija nav viņa līmenis, jāsper solis uz priekšu.
Nu jau centri mums ir ļoti pieklājīgi izlasei, vairs nav tie laiki, ka Indrašim jāliek centrā skriet. Ābols, Batņa, Tralmaks, Zemgus, Teddy, Smirnovs, Ločmelis, Džeriņš. Pat ja nhl džeki netiek, tāpat ir ļoti pieklājīgi un 3 pirmie ir liela auguma.
Zirgensonu varēji nepieminēt Izlases kontekstā viņš ir neaktuāls kadrs
Ja nu vienīgi OS turnīrā gribēs pazīmēties

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 09:15, pirms 8 mēnešiem
Filipa Bunča pirmie vārti sezonā - https://youtu.be/h09FsMb_R_w

  +1 [+] [-]

, 2023-11-04 09:17, pirms 8 mēnešiem
Roberta Lipsberga vārti - https://youtu.be/UqB9611s0zI

     [+] [-]

, 2023-11-04 11:37, pirms 8 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Priekš kam? Izlases interesēs (pie tam vēl centra uzbrucējs) ir lai viņš paliek Eiropā, Čehijas Ekstralīga ir viens no labākajiem variantiem, bet NHL viņš tāpat netiks jeb arī labākajā gadījumā padarīs viņu tur par ceturtās maiņas čekeri, kurš reti kad atbrīvosies Pavasaros
Labāk lai turpina uguņot Čehijā un saglabā vārtu garšu priekš izlases!
Čehijā Tralmaks spēlē pa malu..

     [+] [-]

, 2023-11-04 11:39, pirms 8 mēnešiem
Ro.Bukartam gan neraksturīgi slikta sezona čehos.

     [+] [-]

, 2023-11-04 12:35, pirms 8 mēnešiem
Kirila Galohas vārti - https://youtu.be/bFZho_ZG6Xo

  -1 [+] [-]

, 2023-11-04 12:50, pirms 8 mēnešiem
Kas ir Kirils Galoha ? Kur viņš spēlē?

     [+] [-]

, 2023-11-04 13:18, pirms 8 mēnešiem
ej dillēs rakstīja: Kas ir Kirils Galoha ? Kur viņš spēlē?
Šobrīd spēlē Ungārijā.
Bijis arī Latvijas U18 un U20 sastāvos PČ. - https://www.eliteprospects.com/play...

     [+] [-]

, 2023-11-04 15:24, pirms 8 mēnešiem
raivis77 rakstīja: Ro.Bukartam gan neraksturīgi slikta sezona čehos.
viņam jau ir arī solīds vecums