Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs ielaiž divus, komandai sestā uzvara pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Punnenovs ielaiž divus, komandai sestā uzvara pēc kārtas
Ivars Punnenovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Eiropā tuvojas jaunā hokeja sezona, tāpēc komandas aizvada pēdējos pārbaudes mačus. Vārtsargs Ivars Punnenovs palīdzēja "Tigers" tikt pie sestā panākuma.

Šveices spēcīgākajā līgā spēlējošā "Tigers" tikās ar "Visp" no otrās līgas un devītajā minūtē, ielaižot mazākumā, nonāca iedzinējos. Otrajā trešdaļā viesiem izdevās panākt izlīdzinājumu, tomēr pēc divām ar pusi minūtēm Ivars Punnenovs atkal meklēja ripu aiz muguras.

Tomēr kopš 24. minūtes Latvijas izlases vārtsargs vairs nekapitulēja, kamēr "Tigers" iemeta trīs bezatbildes ripas un svinēja panākumu ar 4:2. Mazākumā izcēlās un vēlāk uzvaras ripu iemeta centra uzbrucējs Lukass Hāss, kurš "Tigers" pārstāv kopš 2009. gada un pagājušajā sezonā 44 mačos sakrāja 22 rezultativitātes punktus.

"Tigers" uzvarējusi sešās pārbaudes spēlēs pēc kārtas, trīs panākumos ielaižot tikai vienus vārtus. Kamēr šodienas sāncenšiem neveiksmes visās sešās pārbaudes spēlēs, tiesa, lielākā daļa aizvadītas pret augstākā līmenī spēlējošām komandām.

Pagarinājumā zaudējumu piedzīvoja "Thurgau" no Šveices otrās līgas, kas ar 3:4 piekāpās "Frankfurt Lowen" no Vācijas otrās līgas. Viesi guva vārtus 56. minūtē mazākumā un 59. minūtē vairākumā, izraujot neizšķirtu. Zaudētāju rindās pirmos vārtus guva uzbrucējs Toms Andersons, kurš pirmās trešdaļas izskaņā realizēja vairākumu.

Tāpat viņš piespēlēja komandas trešajos vārtos, kas arī gūti skaitliskajā pārsvarā. Pagājušajā sezonā Andersons, kurš spēlējis Latvijas U18 un U20 izlasēs un debitējis arī pieaugušo valstsvienībā, 49 spēlēs sakrāja 25 punktus.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-03 23:31, pirms 8 gadiem
Šodien Āzijas līgas jauno sezonu uzsāka Pečuras pārstāvētā Sahalīnas komanda, kas uzvarēja ar 4:0. Sergejam rezultatīva piespēle.

  +3 [+] [-]

, 2016-09-03 23:54, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Šodien Āzijas līgas jauno sezonu uzsāka Pečuras pārstāvētā Sahalīnas komanda, kas uzvarēja ar 4:0. Sergejam rezultatīva piespēle.
Ne tikai rezultatīva piespēle, bet arī vārtu guvums.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-04 00:07, pirms 8 gadiem
Rainers 99 rakstīja: Ne tikai rezultatīva piespēle, bet arī vārtu guvums.
Kur to atradi? Es mēģināju atrast info šīs līgas mājas lapā, bet neko neatradu. Laikam flashscore būs bijis nepareizs info.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-04 00:55, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kur to atradi? Es mēģināju atrast info šīs līgas mājas lapā, bet neko neatradu. Laikam flashscore būs bijis nepareizs info.
Es arī skatījos flashscore. Starp citu, youtube ir pieejams arī video ar Pečuras gūtajiem vārtiem https://youtu.be/lWtiVLAKU6o