Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldam zaudējums otrajā spēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kuldam zaudējums otrajā spēlē
Artūrs Kulda
Foto: Jefs Parsons

Artūrs Kulda un Sentdžounsas "IceCaps" piedzīvojuši zaudējumu Kaldera kausa izcīņas 2. kārtas otrajā mačā, savās mājās ar 1:3 piekāpjoties "Wilkes-Barre/Sranton Penguins".

Sekojot dienu iepriekš ciestajam zaudējumam sērijas pirmajā mačā, "Penguins" vakar sāka strauji, izdarot pirmos 11 metienus. Komandas pirmajā periodā apmainījās vārtu guvumiem – Eriks Tangrandi viesu sastāvā un Bens Maksvels mājinieku rindās.

Otrajā trešdaļā vārtsargi savus vārtus nosargāja neskartus, bet trešajā periodā "Penguins" guva divus vārtus. Uzvaras ripa trešajā minūtē mazākumā Džo Morminam, kurš pretuzbrukumā realizēja divi pret vienu aizsargu izgājienu. Trīs minūtes vēlāk "Penguins" iemeta arī vairākumā (Džeisons Viljamss) un uzvarēja ar 3:1.

Abas komandas slikti spēlēja vairākumā – "IceCaps" realizēja vienu no septiņām iespējām, bet "Penguins" – 1/6. "Penguins" mājiniekus nomētāja ar 38:23.

Kulda arī otrajā spēlē rezultativitātes punktus neguva, toties nopelnīja divas soda minūtes. Lietderības koeficients aizsargam neitrāls.

Nākamās trīs spēles sestdien, svētdien un otrdien notiks "Penguins" laukumā.

TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-03 08:41, pirms 12 gadiem
Kuldam Kalderu!!
Slēpts komentārs: aizermans
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-03 12:07, pirms 12 gadiem
sandis444 rakstīja: Kuldu neviens vairs negaida jo Latvija jau ir pieteikusi 25 spēlētājus uz PČ un vairāk izmaiņas nekādas nevar būt.. izlases treneri domāja vienu vietu saglabāt Kuldam bet pēc tam izšķīrās par to ka tomēr negaidīs un pieteica pilnu iespējamos sastāvu ko var uz čempi pieteikt..
Uz nākamo kārtu jau izmaiņas varēs pieteikt
protams, nākamajā kārtā no sākuma ir jātiek!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-03 13:41, pirms 12 gadiem
silk182 rakstīja: Uz nākamo kārtu jau izmaiņas varēs pieteikt
protams, nākamajā kārtā no sākuma ir jātiek!!!
nevarēs - 22 laukuma spēlētāji + 3 vārtsargi ir MAKSIMUMS, ko čempionāta laikā drīkst pieteikt: Player Entry .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja