Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šilovs atvaira 30 metienus, Vilmaņa 1+1 atnes uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šilovs atvaira 30 metienus, Vilmaņa 1+1 atnes uzvaru
Artūrs Šilovs. Foto: Abbotsford Canucks

Amerikas Hokeja līgā (AHL) komandas panākumu ar 30 atvairītiem metieniem kaldināja Artūrs Šilovs, kuru nesatricināja arī nesekmīgais spēles sākums. Junioros Sandis Vilmanis izšķirošajos brīžos nopelnīja divus punktus un nodrošināja uzvaru pagarinājumā, bet par pirmajām zvaigznēm tika atzīti vārtsargs Aksels Ozols un aizsargs Niks Feņenko.

AHL

Septīto uzvaru pēdējās astoņās spēlēs izcīnījusi Abotsfordas "Canucks", kas savā laukumā ar 4:2 pieveica Lavālas "Rocket". Artūrs Šilovs divas reizes kapitulēja spēles ievadā, mājiniekiem 13. minūtē nonākot iedzinējos ar 0:2, bet turpinājumā atvairīja visus metienus. Šilova kontā 30 atvairīti metieni un sezonas astotā uzvara, kas dod piekto vietu starp AHL vārtsargiem.

ECHL

Atlantas "Gladiators" izbraukumā piekāpās Grīnvilas "Swamp Rabbits" – 3:6. Spēli viesu vārtos sāka Gustavs Grigals, taču pirmās trešdaļas vidū viņš minūtes un 17 sekunžu laikā ielaida trīs vārtus un tika nomainīts. Grigala kontā desmit atvairīti metieni.

Aidaho "Steelheads" savā laukumā rezultatīvā cīņā ar 8:3 pārspēja Ņūfaundlendas "Growlers". Jānis Švanenbergs izdarīja divus metienus, tomēr palika bez punktiem.

OHL

Sārnijas "Sting" mājās ar 4:3 pagarinājumā pārspēja Brentfordas "Bulldogs". Sandis Vilmanis ar rezultatīvu piespēli 1:15 minūtes līdz beigām palīdzēja izraut pagarinājumu, kurā pats guva uzvaras vārtus. Vilmanis izdarīja piecus metienus un nopelnīja +2 lietderības koeficientu. 25 mačos uzbrucējs iekrājis 23 punktu ražu.

QMJHL

Šarlottaunas "Islanders" izbraukumā ar 4:2 pieveica "Shawinigan Cataractes". Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts Aksels Ozols, kurš uzvaru kaldināja, atvairot 24 no 26 metieniem.

"Baie-Comeau Drakkar" savā laukumā atstāja sausā "Blainville-Boisbriand Armada" – 3:0. Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts aizsargs Niks Feņenko, kurš atdeva rezultatīvu piespēli komandas pirmajos un trešajos vārtos. Feņenko maču pabeidza ar +2 lietderību un divām soda minūtēm par bloķēšanu. 26 spēlēs Feņenko guvis 24 punktus. Pretinieku rindās Kristers Ansons nespēlēja.

"Chicoutimi Sagueneens" viesos piekāpās "Acadie-Bathurst Titan" – 3:4. Aizsargs Pēteris Bulāns izdarīja sešus metienus un izpildīja vienu spēka paņēmienu.

WHL

"Wenatchee Wild" savā laukumā ar 8:3 pieveica Portlendas "Winterhawks". Rodžers Bukarts uzvaru noslēdza ar +1 lietderības koeficientu.

"Medicine Hat Tigers" savā laukumā ar 3:7 piekāpās Kalgari "Hitmen" priekšā. Bogdans Hodass nespēlēja.

USHL

Medisonas "Capitols" savā laukumā tika galā ar Čikāgas "Steel" – 6:1. Rainers Rullers astotajā minūtē guva mājinieku uzvaras vārtus. Viņš izdarīja divus metienus un nopelnīja +1 lietderību. Patriks Bērziņš spēli vēroja no rezervistu soliņa. Rullers 21 spēlē izcēlies ar 11 punktiem.

"Des Moines Buccaneers" savā laukumā ar 2:1 pārspēja Dabjūkas "Fighting Saints", bet Dāvis Borozinskis statistikas ailēs neatzīmējās.

NCAA

"St. Lawrence" savā laukumā ar 3:1 pārspēja "Dartmouth". Rezultatīvi turpina spēlēt Fēlikss Gavars, kurš uzvaru kaldināja ar vārtiem un piespēli. Viņa kontā arī +3 lietderības koeficients un trīs metieni.

"Alaska-Fairbanks" viesos atstāja sausā "Alaska-Anchorage" – 5:0. Starp galvenajiem panākuma kaldinātājiem bija Arvils Bergmanis. Aizsargs uzvarā atdeva trīs rezultatīvas piespēles, nopelnīja +1 lietderību un četras soda minūtes. Visus punktus Bergmanis nopelnīja vairākumā.

"Vermont" savā laukumā ar 2:1 uzveica "UMass". Viesu vienīgajos vārtos rezultatīvu piespēli atdeva Dans Ločmelis, kurš arī izdarīja divus metienus, nopelnīja divas soda minūtes un +1 lietderības koeficientu. Uzvarētāju rindās Ralfam Bergmanim pieci metieni, +1 lietderība un divas soda minūtes. Latvieši soda minūtes nopelnīja savstarpējā cīņā – Bergmanim noraidījums par sitienu ar nūju, bet Ločmelis saņēma divas minūtes par tēlošanu.

"Niagara" ar 3:2 viesos pieveica "Holy Cross". Gļebs Prohorenkovs izdarīja divus metienus.

"New Hampshire" viesos ar 2:5 atzina "Maine" pārākumu. Kristaps Skrastiņš izpildīja vienu metienu, Martins Laviņš nopelnīja divas soda minūtes.

     [+] [-]

, 2023-12-02 11:03, pirms 10 mēnešiem
Fēliksa Gavara vārti NCAA - https://youtu.be/9O0Dlh7Uk4c

     [+] [-]

, 2023-12-02 11:06, pirms 10 mēnešiem
Sanda Vilmaņa vārti OHL - https://youtu.be/X4k-HhFw4Y0