Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pavlovs no Slovākijas pārceļas uz Kūlena trenēto Lielbritānijas klubu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pavlovs no Slovākijas pārceļas uz Kūlena trenēto Lielbritānijas klubu
Vitālijs Pavlovs. Foto: HC Dukla Ingema Michalovce

Lielbritānijas augstākās līgas vienība Faifas ''Flyers'' pazņojusi, ka to pastiprinājis Vitālijs Pavlovs, kurš sezonu sāka Slovākijā. Jāmin, ka ''Flyers'' trenē bijušais Latvijas hokeja izlases galvenā trenera asistents Teda Nolena laikos - Toms Kūlens.

Lielbirtānijas augstākās līgas komanda Faifas ''Flyers'' paziņojusi, ka pagaidām to pastiprinājis latviešu centra uzbrucējs Vitālijs Pavlovs, kurš sezonu sāka Slovākijā. ''HC 19 Humenne'' rindās Pavlovs 14 spēlēs guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvo piespēli.

''Flyers'' nepieciešamība raudzīties pēc pastiprinājuma radās pēc tam, kad traumā iedzīvojās Bens Haverčuks. Jāmin, ka par kluba galveno treneri strādā Toms Kūlens, kurš ir strādājis Latvijas treneru korpusā laikā, kad par galveno treneri strādāja Teds Nolans. ''Vitālijs Pavlovs ir pieredzējis centra uzbrucējs. Viņš ir spēlējis augstākajā līmenī - olimpiskajā spēlē, pasaules čempionātā, KHL un pēdējās sezonās Slovākijas līgā,'' Pavlova piesaisti komentēja Kūlens.

Karjeras laikā Vitālijs Pavlovs spēlējis Liepājas ''Metalurgā'', ''Beibarys'', Rīgas ''Dinamo'', Kolorado ''Eagles'', ''Dornbirn'', GKS un Mihalovces ''Dukla''.

Izmantotie resursi:
https://fifeflyers.co.uk/2023/12/01...

     [+] [-]

, 2023-12-02 23:03, pirms 10 mēnešiem
Un es domāju, ka Vitāļiks visus golus sameta rd!