Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Džeriņam divi vārti, Bukartam, Jekimovam un Bajarunam vieni

Agris Suveizda

Džeriņam divi vārti, Bukartam, Jekimovam un Bajarunam vieni
Andris Džeriņš
Foto: mountfieldhk.cz

Čehijas Ekstralīgā rezultatīvi turpina spēlēt latviešu uzbrucēji Andris Džeriņš un Roberts Bukarts, bet šovakar ar vārtu guvumiem izcēlās arī Roberts Jekimovs, Lauris Bajaruns un Kalvis Ozols.

Andris Džeriņš pirmās trešdaļas priekšpēdējā sekundē vairākumā panāca 1:1 un divarpus minūtes līdz beigām vienādos sastāvos izvirzīja "Mountfield" vadībā ar 4:3, tomēr Homutovas "Pirati" izglābās 40 sekundes līdz beigām un uzvarēja pagarinājumā (5:4). Džeriņš spēlēja 13 minūtes un 55 sekundes, izdarīja divus metienus, uzvarēja deviņos no 18 iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Džeriņam šosezon 19 spēlēs 13 (7+6) punkti.

Roberts Bukarts 25. minūtē guva vienīgos vārtus Zlīnas PSG uzvarā pār "Karlovy Vary" (1:0). Bukarts spēlēja 12 minūtes un 23 sekundes, izdarīja trīs metienus, nopelnīja lietderības koeficientu +1, tika pie 2+2 soda minūtēm un zaudēja vienīgajā iemetienā. Bukarts ar 20 (11+9) punktiem 25 spēlēs ir 17. rezultatīvākais līgā.

Dānijā komandas vienīgos vārtus guva Roberts Jekimovs, kurš Herningas "Blue Fox" zaudējumā pret "SonderjyskE" (1:4) izdarīja vienu metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2. Jekimovs ar 23 (11+12) punktiem 20 spēlēs ir sestais rezultatīvākais līgā, bet līderis ir šāvakara pretinieks Harrisons Rīds (21, 18+11). Slovākijā Artūram Salijam un debitantam Jurim Upītim negatīva lietderība -1 "Martin" zaudējumā "Nitra" (0:3).

Šveicē Cīrihes "Lions" ar 4:2 uzvarēja "Kloten", bet Ronalds Ķēniņš spēlēja 11 minūtes un 18 sekundes, izdarīja vienu metienu un tika pie negatīvas lietderības -1. Elvis Merzļikins atvairīja 37 no 42 metieniem "Lugano" sagrāvē Bernē (0:5), savukārt "Tigers" ar Ivaru Punnenovu rezervē ar 1:6 kapitulēja "Geneve-Servette". Vācijā Herberts Vasiļjevs spēlēja otrajā maiņā Krēfeldes "Pinguine" zaudējumā Štraubinas "Tigers", bet Augsburgas "Panther" bez Arvīda Reķa uzvarēja Berlīnes "Eisbaren" (2:1).

Francijā Latvijas spēlētāju savstarpējā duelī "Chamonix-Morzine" ar 4:3 uzvarēja "Amiens". Edgaram Homjakovam negatīvs lietderības koeficients -1 un divi metieni, bet Mārim Jasam neitrāla lietderība. Nicas vienīgos vārtus zaudējumā pret "Epinal" (1:2) guva Lauris Bajaruns. Gan viņam, gan Ričardam Birziņam divi metieni un neitrāls koeficients. Visbeidzot, "Lyon" ar 3:1 uzvarēja "Strasbourg". Mikam Lipsbergam rezultatīva piespēle, pieci metieni un negatīvs lietderības koeficients -1, bet Artūram Mickevičam četri metieni un neitrāla lietderība.

Krievijas Augstākajā līgā Alekseja Širokova Aļmetjevskas "Neftyanik" ar 1:3 mājās zaudēja Edgara Siksnas Karagandas "Saryarka". Širokovs spēlēja 13 minūtes un 26 sekundes, izdarīja divus metienus un uzvarēja astoņos no deviņiem iemetieniem (88,9%), bet Siksna spēlēja 13 minūtes un 43 sekundes un tika pie četrām soda minūtēm. Abiem neitrāls lietderības koeficients. Leonīda Tambijeva vadītais Sanktpēterburgas "Dynamo" ar 4:2 pārspēja Penzas "Dizel". Kirils Tambijevs spēlēja astoņas minūtes un 41 sekundi un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Austrijas atklātajā čempionātā vārtus guva Zintis Nauris Zuševics, kura pārstāvētā Grācas "99ers" ar 9:2 sagrāva "Innsbruck". MOL līgā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās aizsargs Kalvis Ozols, kurš palīdzēja "Dunaujvaros" ar 3:1 pārspēt "Csikszereda". Ozolam pozitīvs lietderības koeficients +1. Somijas pēc spēka otrajā līgā vienreiz pa vārtiem meta un pozitīvu lietderības koeficientu +1 nopelnīja Roberts Locāns, kura pārstāvētā "KeuPa" ar 2:1 uzvarēja "RoKi".

Izmantotie resursi:
Piráti Chomutov - Mountfield HK, 02.12.2016 |...
PSG Zlín - HC Energie Karlovy Vary, 02.12.2016...
Eseménynapló
tilastopalvelu.fi
Danmarks Ishockey Union | Official Game Sheet
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
HK Nitra, s.r.o. vs. MHC Martin, a.s. |...
Game | Swiss Ice Hockey Federation
Game | Swiss Ice Hockey Federation
Game | Swiss Ice Hockey Federation
https://www.telekomeishockey.de/eve...
https://www.telekomeishockey.de/eve...
erstebankliga.at
ligue_magnus.stats.pointstreak.com
ligue_magnus.stats.pointstreak.com
ligue_magnus.stats.pointstreak.com

     [+] [-]

, 2016-12-03 09:15, pirms 8 gadiem
Čehijā spēlējošie 2 snaiperi, lai notur tādu sportisko formu līdz PČ

     [+] [-]

, 2016-12-03 09:30, pirms 8 gadiem
kopā ar Saliju Juris Upītis vakar debitēja Slovākijā: Juris UPITIS | Extraliga SR | Slovenský zväz... .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja