Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevska uzvaru sērija beidzas, Jevpalovam divas piespēles ECHL

Rolands Eliņš

Gudļevska uzvaru sērija beidzas, Jevpalovam divas piespēles ECHL
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Ar divām rezultatīvām piespēlēm ECHL izcēlies Ņikita Jevpalovs, kamēr AHL zaudējumu piedzīvojis Kristers Gudļevskis „Crunch” vārtos.

Amerikas Hokeja līgas mačā zaudējumu cietis Kristers Gudļevskis un viņa pārstāvētā Sirakjūzas „Crunch”. Gudļevskis devās pamatsastāvā un atvairīja 24 no 28 metieniem, taču tas neglāba no zaudējuma ar rezultātu 3:4. „Crunch” 55. minūtē izdevās panākt neizšķirtu, bet pretiniece Toronto „Marlies” minūti vēlāk atbildēja ar uzvaras vārtiem. Gudļevskim līdz ar to pārtraukta piecu uzvaru sērija, kurā viņš nevienā mačā neielaida vairāk par divām ripām.

Ronalds Ķēniņš „Comets” sastāvā izdarīja trīs metienus pa „Falcons” vārtiem un palīdzēja komandai uzvarēt ar 5:2. Ķēniņš ar punktiem neizcēlās un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. „Comets” ar 79 punktiem šobrīd ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, kamēr Gudļevska „Crunch” ir 73 punkti un desmitā vieta konferencē, ārpus izslēgšanas spēļu zonas.

Ņikita Jevpalovs vakar tika nosūtīts no AHL uz ECHL, kur Alenas „Americans” rindās izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm uzvarā pār „Mavericks” (3:2). Viņam arī pozitīvs lietderības koeficients plus viens un viens statistikā fiksēts metiens pa vārtiem, kā arī mača otrās zvaigznes tituls. Savukārt Robertam Lipsbergam savā jaunajā komandā „Oilers” zaudējums ar 3:5 pret „Mallards”. Lipsbergs pa vārtiem meta divreiz, taču nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi.

Tikmēr Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) Haralds Egle piedalījās mazrezultatīvā „Steel” zaudējumā „Thunder” (0:1). Viņam neitrāls lietderības koeficients un pieci metieni pa vārtiem. Pieci metieni arī Georgam Golovkovam „Waterloo” sastāvā un lietderības koeficients plus viens uzvarā 5:4 pār „Stars”. Golovkovs nopelnīja arī divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page

  -1 [+] [-]

, 2016-04-02 08:46, pirms 8 gadiem
Jevpalovam pirmie punkti pēdējās 13 spēlēs... un tad tikai ECHL...

     [+] [-]

, 2016-04-02 09:31, pirms 8 gadiem
Portlendas Winterhawks galvenais treneris/ģenerālmenedžeris Džeimijs Kompons (JAMIE KOMPON ) ir atlaists no darba.