Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Hodasam vēl divi punkti, Veinbergs piespēlē, Vilmanis debitē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hodasam vēl divi punkti, Veinbergs piespēlē, Vilmanis debitē
Bogdans Hodass. Foto: Medicine Hat Tigers

Naktī no piektdienas uz sestdienu spēles Ziemeļamerikā aizvadīja vairāki Latvijas jaunie hokejisti. Aizsargs Bogdans Hodass tika pie divām rezultatīvām piespēlēm, otrpus robežai pie punktiem tika Klāvs Veinbergs un Raimonds Vītoliņš.

Rietumu hokeja līgā (WHL) "Medicine Hat Tigers" viesos ar 4:5 piekāpās "Lethbridge Hurricanes", taču rezultatīvu spēli aizvadīja aizsargs Bogdans Hodass, kurš izcēlās ar divām piespēlēm. Tādējādi sezonas pirmajās divās spēlēs Hodass guvis jau četrus punktus. Nule aizvadītajā spēlē pirmās maiņas aizsargs tika pie +1 lietderības, izpildīja vienu metienu un nopelnīja četras soda minūtes.

Ontario Hokeja līgā (OHL) debitējis Sandis Vilmanis, kura pārstāvētā "Sarnia Sting" viesos ar 6:3 pārspēja "Kitchener Rangers". Uzbrucējs, lai gan palika bez punktiem, nopelnīja +2 lietderības koeficientu un izdarīja trīs metienus pa vārtiem.

Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) piespēle Klāvam Veinbergam, bet "Lincoln Stars" savā laukumā ar 2:3 bija spiesta atzīt "Sioux Falls Stampede" pārspēku. Veinbergs izdarīja vienu metienu un nopelnīja +1 lietderību.

"Green Bay Gamblers" ar 1:4 zaudēja "Fargo Force", bet komandas vienīgajos vārtos piespēlēja Raimonds Vītoliņš. Viņa kontā arī trīs metieni un -1 lietderības koeficients.

"Cedar Rapids RoughRiders' ar 8:3 sakāva ASV attīstības programmas komandu. Bruno Brūveris atvairīja 16 no 19 metieniem, bet Martins Laviņš izpildīja vienu metienu un nopelnīja +1 lietderības koeficientu.