Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Tappara" dominē, sešas komandas paliek bez punktiem

"Tappara" dominē, sešas komandas paliek bez punktiem
Tamperes "Tappara" liksmo pēc vārtu guvuma
Foto: http://www.championshockeyleague.com

Čempionu hokeja līgā (ČHL) šodien tika aizvadītas četras spēles, trijās no kurām veiskmīgāki bija viesi.

Joprojām bez uzvarām paliek Slovākijas čempione “HC05 Banska Bystrica”, kas savā mājas arēnā 2063 skatītāju klātbūtnē piekāpās Volfsburgas “Grizzlys” ar 0:1. Komandas jau tikušās savā starpā nedēļu atpakaļ, arī tad spēcīgāki izrādījās vācieši – 4:3. Vienīgos vārtus spēles vidū guva Vācijas izlases uzbrucējs Gerits Fauzers. “Grizzlys” ieņem otro vietu A grupā ar sešiem punktiem.

Bet pirmo vietu grupā saglabāja Tamperes “Tappara”, kas pieveica Zalcburgas “Red Bull” ar 4:2. Pēc pirmā perioda viesi bija vadībā – trīs sekundes līdz pirmajām pārtraukumam Roberts Raimonds panāca 1:2. Spēles turpinājumā vārtus guva tikai “Tappara” – otrajā periodā Niko Ojamaki izlīdzināja rezultātu – 2:2, bet trešajā periodā Veli-Mati Vitasmaki un Kristians Kusela nodrošināja Somijas čempionei trešo uzvaru pēc kārtas.

Helsinku IFK nespēja iepriecināt vietējos līdzjutējus – komanda no Somijas galvaspilsētās piekāpās Jevles “Brynas” ar 2:5. Pēc otrās trešdaļas mājineki atradās iedzinējos ar 0:3. Trešā perioda vidū Saku Salmela atspēlēja vienus vārtus – 1:3, bet pēc 56 sekundēm rezultāts bija jau 1:4. Mājinieki saņēmās otro reizi un panāca 2:4, bet IFK cerības piebeidza Linuss Olunds, iemetot piekto ripu jau tukšos somu vārtos – 2:5.

Pirmo uzvaru šodien nebija lemts izcīnīt arī Krakovas “Comarch” – Polijas čempione zaudēja Minhenes “Red Bull” ar 1:2. Pirmos divus vārtus guva viesi – Maksimiliāns Kastners un Dominiks Kahun panācā vāciešiem labvēlīgo rezultātu – 0:2, uz ko “Comarch” spēja atbildēt ar Damjana Kapicas precīzo raidījumu trešā perioda vidū – 1:2. Atlikušajā laikā rezultāts nemainījās un komanda no Krakovas paliku sešu vienību vidū, kurām pagaidām nav izdevies izcīnīt punktus ČHL.

Turnīrs turpināsies rītdien ar astoņām spēlēm.

ČHL spēles, 1. septembris

SpēleRezultāts
HC05 Banska Bystrica – Grizzlys0:1
Tappara – Red Bull (Zalcburga)4:2
IFK – Brynas2:5
Comarch – Red Bull (Minhene)1:2

ČHL trīs rezultatīvākie spēlētāji

Nr.SpēlētājsKomandaSp.V.P.Punkti
1.Fredriks PētersonsLions3459
2.Raiens LašsFrolunda3279
3.Kevins KlarksBrynas3246

Izmantotie avoti:
Homepage

     [+] [-]

, 2017-09-02 01:39, pirms 7 gadiem
Tapparas panākumu atslēga skaidra - airBaltic kā nekā sponsors.