Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vilmanim 1+1 Ontārio līgas ''play-off'', Bulānam vārti QMJHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vilmanim 1+1 Ontārio līgas ''play-off'', Bulānam vārti QMJHL
Sandis Vilmanis. Foto: Mark Malone/Chatham Daily News/Sarnia Observer

Naktī uz sestdienu spēles dažādās Ziemeļamerikas hokeja līgās aizvadīja latviešu hokejisti. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli Ontārio hokeja līgas astotdaļfinālā izcēlās Sandis Vilmanis, bet precīzs metiens Kvebekas junioru hokeja līgas ''play-off'' padevās Pēterim Bulānam.

AHL

• Amerikas Hokeja līgā uzvaru pēcspēles metienos svinēja Rūdolfa Balcera Sirakūzas ‘’Crunch’’, kas ar 6:5 apspēlēja ‘’Senators’’. Balcers šajā mačā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Tāpat viņš nerealizēja izpildīto pēcspēles metienu. Ziemeļu divīzijā ‘’Crunch’’ ar 72 punktiem ieņem otro vietu.

• Zaudējumu piedzīvoja Eduarda Tralmaka Providensas ‘’Bruins’’, kas ar 0:5 piekāpās Hārtfordas ‘’Wolf Pack’’. Tralmaks reizi meta uz vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderību (-2). Ar 90 punktiem ‘’Bruins’’ ir pirmajā vietā
Atlantijas divīzijā.

ECHL

• Austrumkrasta Hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Markusa Komula ‘’Lions’’, kas ar 2:6 piekāpās ‘’Royals’’. Komuls divas reizes meta uz pretinieku vārtiem. Austrumu konferencē ‘’Lions’’ ieņem priekšpēdējo vietu.

OHL

• Ontārio hokeja līgas astotdaļfināla sēriju ar uzvaru sāka Sanda Vilmaņa pārstāvētā ‘’Sting’’, kas ar 5:0 pārspēja ‘’Storm’’. Rezultatīvs uzvarā bija latviešu hokejists, kurš guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja. Otrā perioda devītajā minūtē Vilmanis precīzi piespēlēja trešajos gūtajos vārtos, bet trešā perioda izskaņā iemeta piektos vārtus.

• Kopumā Vilmanim trīs metieni uz vārtiem un pabeigts mačs ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

WHL

• Rietumu hokeja līgā ar zaudējumu astotdaļfinālu sāka Bogdana Hodasa ‘’Tigers’’, kas ar 3:5 piekāpās Vinipegas ‘’Ice’’. Hodass četras reizes meta uz pretinieku vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

QMJHL

• Kvebekas junioru hokeja līgā astotdaļfinālā zaudējumu piedzīvoja Nika Feņenko ‘’Drakkar’’, kas papildlaikā ar 3:4 piekāpās ‘’Wildcats’’. Feņenko ar ierakstiem statistikas ailēs neizcēlās.

• Sagrāvi piedzīvoja Ērika Mateiko ‘’Sea Dogs’’, kas ar 1:7 zaudēja ‘’Olympiques’’ hokejistiem. Mateiko divas reizes meta uz vārtiem, uzvarēja četros no septiņiem iemetieniem, taču arī nopelnīja negatīvu lietderību (-3).

• Ar neveiksmi astotdaļfinālu sāka arī Anrī Ravinska ‘’Armada’’, kas ar 2:5 piekāpās ‘’Phoenix’’ komandai. Ravinskim viens metiens uz vārtiem, četri spēka paņēmieni un negatīva lietderība (-2).

• Tāpat neveiksmi piedzīvoja Pētera Bulāna ‘’Sagueneens’’, kas ar 3:4 piekāpās ‘’Oceanic’’. Bulāns pirmā perioda 17. minūtē ar precīzu metienu panāca 2:1 savas komandas vadību. Kopumā viņam divi metieni uz vārtiem un negatīva lietderība (-1).

USHL

• ASV hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Ģirta Silkalna Fargo ‘’Force’’, kas ar 2:3 piekāpās ‘’Musketeers’’. Latviešu hokejistam divi metieni uz vārtiem un neitrāla lietderība.

• Tikmēr uzvaru izcīnīja Klāva Veinberga Linkolnas ‘’Stars’’, kas ar 4:3 pārspēja Vaterlo ‘’Black Hawks’’. Veinbergam divi metieni uz vārtiem, taču arī 49 soda minūtes.

• Uzvaru guva arī Dāvja Borozinska ‘’Buccaneers’’, kas ar 2:0 apspēlēja Omahas ‘’Lancers’’. Borozinskis ar ierakstiem statistikas ailēs neizcēlās.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League
ECHL | Premier "AA" Hockey League
Ontario Hockey League – Official Site of...
WHL Network
theqmjhl.ca
https://ushl.com/

  +1 [+] [-]

, 2023-04-01 09:59, pirms gada
Veinbergam 49 soda minūtes? Tas maz ir iespējams?

  -1 [+] [-]

, 2023-04-01 11:39, pirms gada
Tikmēr Silkana komandas biedram Koulam Knublem gols, sezonā 51 spēlē 60 punkti un diez gan drošs drafts šogad.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-01 13:19, pirms gada
LHF tādi klauni, ka Knubli neredzēt

     [+] [-]

, 2023-04-01 20:14, pirms gada
playthegame rakstīja: Veinbergam 49 soda minūtes? Tas maz ir iespējams?
jā!
Un visas soda minūtes saņemtas vienā piegājienā:
14:52 LIN Klavs Veinbergs, Served by Jared Mangan, Checking from Behind, 2 min
14:52 LIN Klavs Veinbergs, Major-Fighting, 5 min
14:52 LIN Klavs Veinbergs, Game Ejection-Second Misconduct, 10 min
14:52 LIN Klavs Veinbergs, Game Misconduct-Jersey Tie-down, 10 min
14:52 LIN Klavs Veinbergs, Misconduct-Checking from Behind, 10 min

https://ushl.com/ht/#/game-summary/... .