Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Video: Latvija piekāpjas Zviedrijai

Šodien Ufā notiekošajā Pasaules junioru čempionātā hokejā Latvija mērojās spēkiem ar Zviedriju. Līdz pat trešā perioda vidusdaļai mūsējie turējās līdzi, bet daudzo noraidījumu dēļ piekāpās skandināviem ar 1:5.
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2012-12-29 21:08, pirms 12 gadiem
bija jau labi! vartsargs vnk monstrs! turaas viri jasakapaa cehi un tad fricus un tad laimigi braucam majas!

  +2 [+] [-]

, 2012-12-29 21:29, pirms 12 gadiem
pirmie 2 periodi no vārtsarga puses bija vienkarshi fenomenala, 3.periodu neredzēju, bet izskatās ka vienkārši saplosīja aizsardzību. Bet čaļi cīnījās godam.

  -4 [+] [-]

, 2012-12-29 21:43, pirms 12 gadiem
Rezultaatam bija jaabuut 1:15!!! Tik vaargus muuseejos nebiju redzeejis! Paldies vaartsargam un stabinjiem . Fizuhaa, aatrumaa domaashanaa un vispaar saprashanaa, kur vinji atrodas - zviedri bija pa 3 staaviem augstaak. Par pashatdevi suudzeeties nevareeja, bet nu liimenis bija ljoti vaajsh, zaudeeja praktiski visas divciinjas! Dazhs labs pat slidot iisti nemaak . Dinamo aug cieniiga jaunaa mainja . Bet nu nekaads briinums jau tas nav - zviedriem ir no kaa izveeleeties, bet mums katru gadu 20 hokeisti

  +3 [+] [-]

, 2012-12-29 22:26, pirms 12 gadiem
tufijs1984 rakstīja: Rezultaatam bija jaabuut 1:15!!! Tik vaargus muuseejos nebiju redzeejis! Paldies vaartsargam un stabinjiem . Fizuhaa, aatrumaa domaashanaa un vispaar saprashanaa, kur vinji atrodas - zviedri bija pa 3 staaviem augstaak. Par pashatdevi suudzeeties nevareeja, bet nu liimenis bija ljoti vaajsh, zaudeeja praktiski visas divciinjas! Dazhs labs pat slidot iisti nemaak . Dinamo aug cieniiga jaunaa mainja . Bet nu nekaads briinums jau tas nav - zviedriem ir no kaa izveeleeties, bet mums katru gadu 20 hokeisti
Dažs labs šeit vēl aiz vien nesaprot ko nozīmē junioru hokejā sacensties ar zviedriem.
Ja tagad būtu jāspēlē ar Belariem vai Dāņiem un uzvarētu, tad tu stāstītu, ka lūk - cita lieta, daudz labāka spēle u.t.t. Lai gan komanda būtu tā pati un sniegums būtu līdzīgs.

     [+] [-]

, 2012-12-29 22:32, pirms 12 gadiem
ceena rakstīja: pirmie 2 periodi no vārtsarga puses bija vienkarshi fenomenala, 3.periodu neredzēju, bet izskatās ka vienkārši saplosīja aizsardzību. Bet čaļi cīnījās godam.
Nevarētu teikt, ka saplosīja aizsardzību, 50 minūtes cīnījāmies kā lauvas, tad mazais Kulda uzbrukuma zonā nopelnīja idiotisku noraidījumu ko zviedri realizēja un līdz ar to arī mūsu puikas nolaida rokas, jo divus vārtus atspēlēt vairs nebija reāli. Tad arī ātri salaidām vēl divas ripas.
Principā šis Kuldas noraidījums visu noraka. Pat ja varbūt nebūtu atspēlējušies, tomēr iespējams, ka iztiekot bez šī noraidījuma spēle būtu beigusies ar 1:2, jo trešajā trešdaļā spēles temps jau bija krities un zviedriem arī vairs tie uzbrukumi nebija tik bīstami.
Tā joņošana spēles sākumā bija arī zviedrus nokausējusi.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-30 00:53, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Dažs labs šeit vēl aiz vien nesaprot ko nozīmē junioru hokejā sacensties ar zviedriem.
Ja tagad būtu jāspēlē ar Belariem vai Dāņiem un uzvarētu, tad tu stāstītu, ka lūk - cita lieta, daudz labāka spēle u.t.t. Lai gan komanda būtu tā pati un sniegums būtu līdzīgs.
Ja buutu liidziigs sniegums, tad papistu arii daanjiem un baltkrieviem!!!
Ja nebuutu to 5 stabinju 2. treshdaljaa, tad rezultaats buutu 1:10!!! Cik noraidijumu bija pretinieku zonaa? Cik muuseejie vairaakumaa kontroleeja ripu? Taapeec veelreiz atkaartoshos, ka tur dazhi chalji nerubii laukumu un nepaartraukti paartureeja ripu!!! Divciinjas pie bortiem visas tika pagruustas.
Es ljoti labi saprotu, ka zviedriem katru gadu ir 20 Girgensoni, bet mums 1 reizi 100 gados, bet tas neattaisno fiziskaas sagatavotiibas truukumu .